Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 36
В края на краищата всеки загубва всички. Няма такова изобретение, което да го предотврати...
Джонатан Сафран Фоер
Когато започнат да се смеят на магьосниците, това е началото на краят им.
Джонатан Страуд
От края на Втората световна война до наши дни общата сила на всички съществуващи флоти на света не можеше дори приблизително да се сравни с мощта на американските военноморски сили.
Джордж Фридман
Същества, които не могат да бъдат спасени, се оценяват за вечността: това е самият парадокс, който в края, преди Пилат, замълчава Исус.
Джорджо Агамбен
В края на дните си да чувстваш, че Господ те е напуснал, е ужасно, няма съмнение. Но чувствате, че Господ ви е игнорирал през целия си живот? Това, приятелю, е просто ад.
Джошуа Ферис
В края на краищата това не е чак толкова лош затвор, само дето не ми харесва стената, която отделя моята камера от съседната. Но, признавам си, че изобщо не мисля да упреквам стражата или Онзи, който е построил този затвор.
Джубран Халил Джубран
Това напомни на Джей как е боядисала спалнята на Ели миналата година. Не, в края на краищата каква глупост е да се отделят просто луди пари за малка тубичка лепкава мазна боя. От друга страна, разбираемо е защо жените се отнасят към козметиката с такова страхопочитание. За тези пари просто трябва да се молиш за нея.
Джуди Астли
Други неща, които научих тогава: химиотерапията те заслепява. Краде косата ви и ви заслепява. Майка ми дори не можеше да чете в края.
Джули Бъксбаум
Ако в живота ви има нещо, което е наистина важно за вас, обещайте ми да не правя нещата наполовина. Обещай ми, че ще се бориш и няма да позволи на страховете или съмненията да те разубедят от решението ти. В противен случай ще се обвинявате до края на живота си.
Диего Галдино
Най-доброто място е мястото където се чувстваш добре. В края на краищата може да се чувстваш лошо даже и на най-прекрасното място.
Диего Симеоне
В края на краищата всички умираме, въпреки че човечеството полага толкова усилия. Но аз съм съгласен - по-добре късно, отколкото рано.
Дина Рубина
Който не мисли за края, греши в началото.
Дон Хуан Мануел
Единственото им желание не е разкаянието, а възможността да загубят всяка надежда. В края на краищата, надеждата убива още по-бавно.
Донато Каризи
Първо влязох в санаториума, след това десет години по-късно, двадесет години по-късно, тридесет години по-късно и сега наближавам края, виждам колко различен е цветът на дните ми на всеки етап.
Дуриан Сукегава
Чувствам, че Холивуд би предпочел да сложи край на зараждащата се творческа култура отдолу нагоре, отколкото да го остави да се случи.
Дъглас Рушкоф
Научили са ни, че Ренесансът е един от големите златни епохи на цивилизацията. Ренесансът не е златен век, това е краят на златния век.
Дъглас Рушкоф
Близостта до морето е желателна, защото е по-лесно да не правите нищо край морето, отколкото навсякъде другаде, и защото къпането и печенето на брега не може да се счита за работа, а само като апотеоз на шляенето.
Е. Ф. Бенсън
Не казвам, че хората не трябва да носят отговорност за ужасни действия. Но държането на хора в затворите не ги прави задължително отговорни или отворени. Това ги прави лоши. Това ги прави зли. Той слага край на всеки процес на трансформация. Това ги втвърдява духовно и психологически.
Ева Енслър
Възможно е да се започнат реформи в името на хората и в същото време да се постигне голямата цел да превърне народа в рог на овен, така че до края на реформите да няма народ.
Александър Проханов
Немците, проклетите немци... те винаги искат да воюват и винаги в края на краищата претърпяват поражение...
Едвард Радзински
Да се каже, че ще сложим край на държавите или ще изкореним тероризма и че това е дълга война в продължение на много години, с много различни инструменти, предполага много по-сложен и разтегнат конфликт, за който, мисля, повечето американци не са подготвени.
Едуард Саид
Написал съм най-доброто произведение, което знам как. Оценявам хората, които я четат и се интересуват от произведението - и това е почти краят на това.
Ейми Блум
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
46
Следваща