Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 35
Всъщност не съм сигурен какво прави една книга "класика", за да започнете, но мисля, че тя трябва да е на поне петдесет години и някой човек или животно трябва да умре в края.
Джеф Кини
Ключът към всеки добър комикс или телевизионен ситком е да нулирате дъската в края на епизода, защото хората харесват познатостта.
Джеф Кини
Очевидно сега имам истинска приятелка. Къде е краят на тази лудост?
Джеф Линдзи
В един момент бях в блогове невероятно, в края на 90-те; и получавах милиони страници, защото бях един от хората, пишещи за уеб дизайн и винаги пишех за уеб дизайн.
Джефри Зелдман
До края на войната нашите мъже не спряха да отправят молитви към Аллах, за да ги спаси от чужди армии... и свободни жени! И кой може да каже това, от какво са се страхували повече?
Джийн Сасън
- Може би не всичко наведнъж, но мисля, че хората могат да сложат край на живота си, като са извлекли всичко, което са искали от това. - И аз вярвам в това, Гейб, все още го вярвам.
Джил Сантополо
Някои дни изглеждат като край на живота ти, но тогава не са и все пак трябва да измислиш как да се събудиш отново.
Джилиан Лорън
В края на краищата, когато правите нещо, което ти харесва, това не е работа, нали?
Джин Брюър
Запитайте се дали участвате в това в дългосрочен план - дали искате да промените само теглото си или сте готови да използвате хранителните си схеми като портал към вътрешната вселена. И ако отговорът е последният, тогава няма край на това, което можете да научите, да бъдете, да разберете, да станете.
Джинийн Рот
Съставям първите 5 или 6 глави съвсем подробно, а също и края. Така че знам къде отивам, но не и как ще стигна там, което дава шанс на персонажите да се развиват органично, както се случва в реалния живот, докато опознавате човек.
Джоана Тролъп
Америка е обетованата земя, защото всяко поколение е завещало на децата си обещание, обещание, на което те може да не дойдат да се насладят, но което напълно са очаквали тяхното потомство да изпълни. Така че думите "всички мъже са създадени равни" взеха собствен живот, в крайна сметка предназначени да сложат край на робството и да дадат право на жените. А думите "равна защита" и "надлежна процедура" неизбежно доведоха до края на думите "отделни, но равни", гарантирайки, че стените на сегрегацията ще се срутят, независимо дали на гишето за обяд или в кабината за гласуване.
Джо Байдън
Разбира се, че все още ще е нужно дълго време да се справим с организираната престъпност от мафиотски тип. Дългото време, не е вечност: тъй като мафията е човешко явление и като всички човешки явления има начало, еволюция и следователно ще има и край.
Джовани Фалконе
Не можеш да пренапишеш историята. Остава ти само да я дочетеш до края.
Джоди Пико
Подобно на онези микроскопични същества, които биолозите са принудени да оцветяват, за да видят поне по някакъв начин, и аз трябваше първо да оцветя с това или онова настроение, за да получа повече или по-малко разпознаваема личност в края.
Джон Барт
Любовта, в края на краищата, е наистина егоистична. Тя кара честните хора да искат това, за което те нямат право. Огражда останалата част на света, изтрива времето, прочиства ума. Кара да живееш въпреки неизбежното. Да желаеш разум и тяло на друг; кара ви да се чувствате достойни да притежавате сърцето на друг и да освободите в него място за себе си.
Александра Бракен
В края на краищата какво значение има името на автора? Важно е идеята да влезе в света и да върши своята работа.
Александър Беляев
Имам странен капацитет да избягам от реалността. Прави живота много по-приятен. Сега, в този момент, осъзнавам, че въобще нямам намерение да разпространявам пепелта на баща си край бреговете на Хавай или крайбрежието на Кони Айлънд. Един будист може да каже, че не съм живял в момента. Бих отговорил на медиатора си, облечен в шафран, че с редки изключения има малко моменти, в които искам да живея. Харесва ми бягството. Харесвам моя гримиран свят.
Джон Кени
Никога няма край... Винаги има нови звуци, които можете да си представите; нови чувства, към които да стигнете. И винаги има нужда да продължаваме да пречистваме тези чувства и звуци, за да можем наистина да видим това, което сме открили в чисто състояние.
Джон Колтрейн
Църквата все още не се е докоснала до края на възможностите на ходатайствената молитва. Най-големите й победи ще бъдат свидетели, когато отделни християни навсякъде идват да признаят своето свещеничество пред Бога и всеки ден се отдават на молитва.
Джон Мот
Трябва да определим доходите на човека като максимална стойност, която той може да консумира през седмица, и все още да очакваме да бъде толкова добре в края на седмицата, колкото беше в началото.
Джон Хикс
Краят на творението е, че творението може да прослави [Бог]. Какво е прославянето на Бога, освен радостта от тази слава, която той прояви?
Джонатан Едуардс
В края на краищата хората са по-склонни да слушат стомасите си, отколкото призива на чест и вярност.
Джонатан Раб
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
46
Следваща