Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 34
Хората имат някакъв проблем, опитвайки се да видят края на дадена ситуация като позитивен или романтичен.
Джак Уайт
Слушай, ако се опитваш да угодиш на всички, то в края на краищата ще разочароваш всички.
Джаклин Сюзан
Щастливият край е само пауза. Има три вида големи завършеци: Отмъщението. Трагедия. Прошка. Отмъщението и трагедията често се случват заедно. Прошката изкупува миналото. Прошката отблокира бъдещето.
Джанет Уинтерсън
В края на краищата, само хората са способни да правят боклук.
Джарон Ланиер
...нека всички да бъдат добре, нека той да я прегърне веднага щом влезе в къщата и да я прегърне до края на света - отново той няма да компенсира тази прегръдка, която пропусна снощи.
Джевад Карахасан
Вижте себе си като пионер в един нов свят. Ние не сме изправени пред края на света, както някои биха искали да повярваме, а пред най-голямото приключение в живота ни. Имаме уникалната възможност да напишем нова глава в историята на човечеството, да бъдем активни участници в оформянето на нов свят.
Джед Даймънд
В края на краищата, колко често имате втори шанс?
Джей Ашър
На края всичко има значение.
Джей Ашър
Маркетингът не е събитие, а процес. Той има начало, среда, но никога край, защото е процес. Подобрявате го, усъвършенствате го, променяте го, дори го правите на пауза. Но никога не го спираш напълно.
Джей Конрад Левинсън
Това му напомни, че времето беше малко, но все още можеше да се намерят красиви завършеци в края на студените, мрачни дни.
Джейми Форд
По-лесно е да имате смелост и да се доверите на процеса, когато усетите, че напредвате. Майсторството не е постоянство, когато видите светлина в края на тунела. Истинското майсторство е постоянство, когато още не виждате светлината.
Джеймс Артър Рей
Да бъдете мързеливи означава да изпаднете в меланхолия. Тогава ще изгубите вкус към живота. И това е краят.
Джеймс Дашнър
В края на краищата, докато не се появи враг и не се усетиш пред лицето на опасността, не можеш до край да оцениш дружбата.
Джеймс Оливър Кърууд
Детската любов е най-вярната любов на света, и човек я пази до края на дните си.
Джеймс Оливър Кърууд
Но всички хубави неща свършват, често тъжен ядосан нещастен край. Причината за такъв край обикновено може да бъде намалена до едно от трите неща: пари, болест, загубена любов.
Джеймс Фрей
В края на своят живот Фройд отпусна ръце, казвайки, че при целият си интерес към своят метод на психоанализа и интерпретация той е достигнал до извода, че лекува само любовта.
Джеймс Холис
Книгата е книгата и тя винаги ще бъде там. Това е тих край. В книгата това е съзерцателен завършек, който мисля, че със сигурност бихте могли да направите това във филм.
Джейн Голдман
Ами ако тази рана не заздравее до края на живота ви? И всеки ден, всеки момент ще мисля не за това, което имам, а за това, което съм загубила?
Джена Еванс Уелч
Вече не я виждам. Ние дори не минаваме през предложенията. Озрен беше прав за едно: някои истории просто нямат щастлив край.
Джералдин Брукс
Потокът в края на вашата улица може да бъде място, където осъществявате контакт с целия този удивителен свят, скрит точно там под повърхността. Риболовът може да бъде паспортът за онзи свят.
Джереми Уейд
Но мисля, че някои хора чакат завинаги и едва в края на живота си осъзнават, че животът им се е случил, докато са чакали да започне.
Джес Уолтър
Тя е... луната в нощното ми небе. И това е началото, средата и краят му. Не може да се каже нищо повече от това и никога повече няма да говоря за нея.
Дж. Р. Уорд
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
46
Следваща