Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 31
Не знам, че мисля, че жените трябва да изхвърлят края на приказката. Просто мисля, че те трябва да решат какъв е краят на тяхната приказка - а не да се придържат към стандартния, който всички им казват, че трябва да имат.
Шонда Раймс
Основаването на ГДР преди почти тридесет години, е едно от най-важните събития в историята на Германия, и трябва да кажа, че съм убеден, че тази формация не е края на историята на Германия, а нова глава в нейното продължение: ... съществуването на литературата не е в съответствие с наличието на държави.
Щефан Хермлин
Краят на упадъка на фондовия пазар вероятно няма да е дълъг, най-много само няколко дни.
Ървин Фишър
Пенсионирането е началото на живота, а не краят.
Ърни Зелински
Ето един мит за вас, ако митовете са вашето удоволствие: "Няма повече възможности на този свят". Повечето хора поддържаха това погрешно убеждение преди петдесет години, мнозинството се съгласиха с него преди пет години и на практика всички се придържат към него днес. Очевидно този мит ще бъде и крещящият гняв в бъдеще. Придържайте се към този мит и сте обречени да пропуснете страхотни възможности до края на живота си.
Ърни Зелински
Няма величие във факта, че сме в края на хранителната верига или знаем как да променим околната среда - околната среда ще ни надживее благодарение на неразбираемата си сила и непреклонната мощ.
Арън Ралстън
В крайна сметка се разболях от хора, включително и аз, които не се опитваха да постигнат нищо в живота, които правеха само това, което бяха длъжни, а не това, което можеха. Те ме заразиха с тази самота, която идва в края на всеки пропилян ден. Знаех, че съм способен на повече.
Арън Ралстън
В края на краищата, аз съм умен, красив, умерено дебел човек в пълния разцвет на силите си.
Астрид Линдгрен
Подготовката беше към своя край. Скоро те - неговата грешна плячка - ще се окажат в капана, който той е подготвил. Капан, който представлява форма с десет равни страни и десет вътрешни ъгъла.
Аяцуджи Юкито
Можем ли да мечтаем за повече? В края на краищата, това е една история, която е нова ера!
Юрий Гагарин
Краят на епохата, преходното време, изисква свои легенди и приказки.
Юрий Олеша
В края на краищата не е важно, какво достигнах в живота, важното е това, че всяка минута живях.
Юрий Олеша
Със сигурност знаете, че каквато и да е пиесата, завесата винаги пада в края.
Банди
Ако той си бе заминал, тогава край на всичко. Нямаше да има утеха, нито топлина, нито последен поглед към онова щастие, което другите хора притежават. Ако той си бе заминал, мечтите й бяха мъртви.
Барбара Делински
Убийците като цяло имаха няколко общи черти. Те бяха млади и беззаконни и нямаха формално образование. Те навършиха пълнолетие по време на колапс, не видяха край на руините и никакъв гейзер на възходяща икономическа мобилност, освен да вземат пари и неща от хора, които са имали и двете.
Бен Монтгомъри
Малкото начало понякога имат велик край.
Бенвенуто Челини
Както в случая с много от историите, които съм написал, не се опитвам да редактирам. Не искам да има съобщение в края на всичко, което пиша. В противен случай не бихте се доверили на героите. Те биха се чувствали по-малко органични и по-скоро като марионетки, които споделят мнението на автора.
Бенджамин Пърси
Това беше краят. И накрая животът става скъпоценен.
Адриен Йънг
Когато стигнете до края, Бог ще каже: "Браво" или "Какво стана с това?"
Бил Хайбълс
Лидерството изисква непрекъснато търсене на сила на духа от ден 1 до края.
Бил Хайбълс
Всички играчи им е трудно да се смирят с краят на кариерата си. Ние винаги се борим с времето, но в един прекрасен ден всеки от нас умира - и в живота, и в спорта.
Бишенте Лизаразу
Бях много гаден поет и не посмях да стигна до края.
Блез Сандрар
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
46
Следваща