Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 30
От студа картечниците вече не можеха да стрелят...резултатът от всичко това беше паника... Бойната годност на нашата пехота е към края си.
Хайнц Гудериан
Единственото нещо, което хората не могат да осъзнаят или да имат мнение, е това, което се върти в главата им. И заради притеснението от реакциите на околната среда най-мечтателните хора на света се превърнаха в най-добри съседи. Защото се научиха да мълчат. Начертаха нормалното в главите си и действаха според него. За да не се разкрие, че са мислили за началото и края на света.
Хакан Гюндай
За всичко в края на краищата има свое място и време. Нужно е да приемате нещата такива, каквито са.
Харолд Пинтър
Шестдесет и четири процента от възрастните вярват в правото да сложат край на живота си по хуманен начин, след като им е писнало.
Хендрик Хрун
Никога до края на дните си няма да започна да разбирам моите близки човешки същества.
Хенри Патерсън
Може би сбогуването е краят на нещо?
Холи Голдбърг Слоун
И тогава всички други медии ще го копират. В края на краищата днес никой не мисли със собствената си глава, всеки се ограничава да повтаря това, което вече е казано от някого.
Хуан Гомес Хурадо
В края на краищата няма чисти мъже, като момичета.
Цао Сюецин
И смехът е понякога болка в сърцето, и в края на радостта е скръб.
Цар Соломон – Притчи
Историята ни учи, че капацитетът на нещата да се влошат е неограничен. Римската история предполага, че краткият щастлив живот на американската република може да се приближи до своя край ... САЩ вероятно ще поддържат фасада на конституционното управление и ще се движат, докато финансовият фалит не го изпревари.
Чалмърс Джонсън
Ти си истинска находка и ме караш да съм доволен до известна степен. В края на краищата аз съм недоволна и вие не можете да промените това.
Чарлз Бакстър
Мостът на благодатта ще издържи тежестта ти, братко. Хиляди големи грешници са минали през този мост, да, десетки хиляди са минали по него. Някои са били главните грешници, а други са дошли в края на дните си, но арката никога не е отстъпвала под тежестта им. Ще отида с тях, доверявайки се на същата подкрепа. Ще ме търпи, както и тях.
Чарлс Х. Спърджън
Образованието не е като видео, с начало и среда и край. Има начало, после продължава, докато не умреш. Ако те спре, си мъртъв, дори и да не го знаеш.
Чарлс Шефилд
В тях и между тях процъфтяваше топлината на живота, лудостта на любовта и внезапната абсолютна сигурност за края на всичко, което познаваха.
Чък Уендиг
Империята е в хаос. Докато старият ред се разпада, новосъздадената Нова република търси бърз край на галактическия конфликт. Много имперски лидери са избягали от постовете си, надявайки се да избягат от правосъдието в най-отдалечените ъгли на известното пространство.
Чък Уендиг
Вероятно, когато си тръгнем, ще ни смятат за безстрашни герои - в края на краищата никой от нас не се е оплаквал, не е проявил безпокойство!
Шан Са
Всеки по свой начин те скърбят, че този живот свършва, знаят, че краят му е неизбежен и не разбират как ще го преживеят.
Шарлот Макконъхи
В края на краищата, когато дъщеря отива при човек, на когото се отдава с тяло и душа, бащата, някъде в дълбините на душата си, има желание да се противопостави на това.
Шимада Соджи
Баща ми ми каза, че когато съм се родил, бузите ми са били толкова дебели, че лекарите не са знаели кой край да ударят.
Шон Кови
Ако планирате да напуснете гимназията, подгответе се за бъдещето, като повтаряте на глас всеки ден: "Очаквам с нетърпение нископлатена работа до края на живота си."
Шон Кови
Да, всички знаем, че има голям шанс ракетите да не работят правилно, когато хората от правителството най-накрая дойдат да ги вземат, но с годините спряхме да се тревожим за това. Дълбоко в себе си повечето от нас смятат, че така е по-добре. В края на краищата, ако има семейства в далечни страни със собствени ракети в задния двор, въоръжени и насочени към нас, ние се надяваме, че те също са намерили много по-добро приложение за тях.
Шон Тан
Винаги презаписвам - наистина ужасни, дълги части от сценария - и след това го изрязвам до основи и след това добавям малко, за да го оцветя. В края на всичките си истории проверявам за разбиране без думи. Така че премахвам текста и виждам дали работи сам. И ако се случи, чувствам, че това е успешна история.
Шон Тан
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
46
Следваща