Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 29
В края на краищата, какво беше животът на възрастните, освен един момент на слабост, натрупан върху друг? Повечето хора просто се наредиха като послушни малки деца, правейки точно това, което обществото очакваше от тях във всеки един момент, като през цялото време се преструваха, че наистина са направили някакъв избор.
Том Перота
Обичах да използвам точки там, където най-малко се очакват, не в края на изречението, а в средата, създавайки ефекта... на пропуснат ритъм. Струваше ми се, че умът реагира - първо!... с точки, тирета и удивителни знаци, след това рационализира, състави кратко, с точки.
Том Улф
Често съм казвал, че много по-разумна от кампанията "да направим бедността история" би била кампанията "да направим богатството история". В края на краищата богатите хора причиняват цялата вреда. Колкото по-малко пари печелите, толкова по-малко ресурси изразходвате.
Том Ходжкинсън
Бих могъл да правя едно шоу след друго в Китай до края на живота си и все още да умра в невежество. Остават много места.
Антъни Бурдейн
Живота е болест, предавана по полов път. Тя се предава от човек на човек по време на полов акт. Но в края на краищата от нея всички умират.
Антъни Маккартън
Подобно на маратонците в края на дистанцията, той се съсредоточи само към близките задачи и не се опитваше да разбере, че това е невъзможно.
Томас Диш
В края на краищата мъжът се ражда в света, за да служи на хората, а не да навреди.
Томас Малори
Сливането на глобализацията и ИТ революция означава, че новите продукти се въвеждат и извеждат толкова бързо, че компаниите не могат да си позволят да чакат до края на годината, за да разберат дали ръководителят на екипа върши добра работа.
Томас Фрийдман
Жените не прощават без край, но те обожават да прощават, когато ние го просим.
Торнтън Уайлдър
Злодеите в края на краищата трябва да разкрият своите планове - или да се похвалят, или случайно да избухнат.
Труди Канаван
В края на краищата желанията и враждебността, и просто неизказаните, съкровени, действат върху нас най-силно, давайки, като линии на магнитно поле, посока на нашите дела и постъпки.
Уве Тим
В края на краищата няма абсолютно начало на никоя история. Има само момента, в който започнете да гледате.
Уилям Ландей
Страховете и опасенията на младата възраст не оставят някои хора до края на живота.
Уилям Мейкпийс Такъри
Не е ли великият край на религията и по-специално на славата на християнството да потуши злокачествените страсти; да ограничи насилието, да контролира апетитите и да изглади недостатъците на човека; да ни направи състрадателни и мили и прощаващи един на друг; да ни направи добри съпрузи, добри бащи, добри приятели; и да ни направи активни и полезни в изпълнението на съответните социални и граждански задължения?
Уилям Уилбърфорс
Ако има нещо, в което жените и мъжете от края на XX век, които имат съзнание и се наслаждават на историята, могат да бъдат сигурни, то е, че ислямът не е изпратен от небето, за да насърчава егоизма и посредствеността.
Фатима Мерниси
Колко дълго можеше да се очаква да остане в отдалечен край на границата с Уелс, където идеята за подходящ ерген беше мъж с два трактора?
Фил Рикман
Започването на нов навик или завършване на стар може да се почувства като да пуснеш въже, което се люлее на миля над земята. Така че се чувстваме неохотни да ги пуснем, в края на краищата сме оцелели досега, правейки това, което сме направили, защо да рискуваме.
Филипа Пери
Животът на учителя е подобен на живота на професионален боец. Една лоша битка и това е краят на кариерата ти.
Франк Маккорт
В мозъка ми има малко чудовище, което контролира моето съмнение. Самото съмнение е глупаво нещо, без усет и чувство, сляпо и опъващо се в края на дълга верига. Но чудовището е умно. Винаги ме наблюдава и когато съм напълно сигурен в себе си, освобождава съмнението и го оставя да се развихри. дори когато знам, че идва, не мога да го спра.
Франческа Запия
Мебелите никога не трябва да се разполагат така, че някой да седи с гръб към вратата или че главата на леглото никога не трябва да е в края на вратата на спалнята.
Фрида Рамстед
Така че белите мъже скоро ще изчезнат. Също така, белите хора са твърде любители на мобилните телефони и в края на краищата мобилните телефони унищожават мозъка. Известен факт. Мобилните телефони причиняват рак на мозъка и намаляват потентността, японците специално ги измислиха, за да накарат мозъка и яйцата на белия човек да изсъхнат едновременно.
Аравинд Адига
И времето по своята същност създава история. Нещата започват и свършват. Как се озовават в историята. Или може би това, което се случва между началото и края, е историята.
Ариана Хъфингтън
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
46
Следваща