Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 24
Всичко идва към своя край... Всичко е тленно... освен вдъхновението и любовта.
Наталия Солнцева
Времето е само четвъртото измерение; малка точка в края на часовата стрелка - дължината на миг, ширината на битието, височината на безкрайността.
Наталия Шчерба
Ако приучиш себе си към бедствия, тези бедствия загубват в края на краищата значение.
Нацуме Сосеки
По-добре страшен край, отколкото ужас без край.
Неле Нойхаус
Краят на брака изобщо не означава края на живота.
Неле Нойхаус
Всеки знае, че когато всичко не е наред, най-лошото е, че не знаеш дали всичко ще е наред в края на краищата.
Ник Кейв
И не ми казвайте, че целта оправдава средствата, защото не е така. Никога не стигаме до края. Всичко, което получаваме, са средствата. Това е, с което живеем.
Ник Харкауей
Мисля, че 75% от населението на Великобритания вероятно все още не е църковно. Това е по-младият край, 25%, сливащото се поколение, което изобщо няма църковен произход.
Ники Гамбъл
В края на краищата, всяка жена има свое очарование.
Никола Баро
Бяхме живи. Помня го така. Все още бяхме живи и не можехме да видим колко близо сме до края.
Нова Рен Сума
Романтиката протича по следния начин: Момчето получава момиче. Момче губи момиче. Момчето отново получава момиче. Край. Не може да бъде по друг начин.
Нора Роли Баскин
В края на Римската империя, през византийския период, империята се свива и се свива, докато се състои от един град Константинопол и османските турци могат да го обградят.
Норман Дейвис
Всеки изгрев ти дава ново начало и нов край. Нека тази сутрин бъде ново начало на по-добра връзка и нов край на лошите спомени. Това е възможност да се наслаждавате на живота, да дишате свободно, да мислите и да обичате. Бъдете благодарни за този прекрасен ден.
Нортън Джъстър
Значи това съм тук, за да стана. И изведнъж тази дума ме изпълва с марка тъга, която не съм изпитвал от детството. Тъгата, която изпитваш в края на лятото. Когато светулките изчезнат, езерцата са изсъхнали и растенията са увехнали, уморени от това, че са толкова зелени.
Огастин Бъроуз
За руските комунисти това означаваше, че не само наследиха мултикултурно пространство, в което руски се говори от по-малко от половината население, но също така поеха държава, в която царете в продължение на поне две поколения са се опитвали да водят политика на Русификация и модернизация на техните неруски поданици. Много руснаци в края на деветнадесети и началото на двадесети век, включително някои, които станаха комунисти, вярваха, че тяхната страна е надарена със специална съдба да изчисти азиатската пустиня и да цивилизира племената на Изтока.
Од Арне Вестад
По-лошо от плановете, рушащи се от самото начало, са само планове, които вървят почти до самия край.
Олга Громико
Щехме да върнем Ахмед. И Рахим се върна. И Шазад. И Делила. И всички останали, които бяха заловени. И щяхме да сложим край на това.
Олуин Хамилтън
В крайна сметка идва момент, в който трябва да помитате всички съмнения. И тогава можете да опитате да намерите различен подход до края на дните си.
Анди Макнаб
Не можете да се обидите от смъртта и края на света.
Андрей Волос
Моралът не се явява икономическа категория. Обаче Бог ни е създал морални същества. Следователно, ние сме длъжни да останем морални, за да може Бог да ни се посмее. Краят на силогизма.
Андрей Геласимов
Просветлението ще бъде началото, а не краят. Начало на безкраен процес във всички измерения на богатството.
Ошо
Не можеш да бъдеш сигурен в нищо до края на този свят.
Памела Травърз
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
46
Следваща