Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 23
Преди тялото му беше като морето край брега, вятър и вълни, неспокойно и бурно.
Мая Люнде
И също така знам, че болката може да изглежда като безкрайна лента. Дърпаш го и го дърпаш. Продължавате да го събирате към себе си и докато се събира, наистина не можете да повярвате, че има нещо друго в края му. Нещо, което не е просто повече болка. Но винаги има нещо друго накрая; нещо поне малко по-различно. Никога не знаеш какво ще бъде това нещо, но то е там.
Мег Уолицър
Студентите дебнеха в края на живота на своите учители в продължение на години и носеха бюлетини от собствения си живот, които с течение на времето започнаха да включват любовници, амбиции, възходяща траектория.
Мег Уолицър
Това е новото ми хоби. Гледам как животът ми си отива минута по минута. Очаквам края на всичко и всичко – разговор, клас, тренировка по писта, тъмнина – само за да остана с повече гледане на часовника, което да заеме неговото място. Непрекъснато чакам нещо по-добро, което никога не идва. Може би щеше да ми помогне, ако знаех какво искам.
Меган Макафърти
Тези хора имат история и аз копнея за история. Искам някой да ме познава толкова добре, че да може да каже какво мисля. Джона Григс хваща ръката ми под масата и свързва пръстите ми със своите и знам, че бих пожертвал почти всичко, само за да запазя това състояние на ума, поне до края на седмицата.
Мелина Маркета
Имахме ужасно начало - това не означава, че не можем да имаме по-добър край.
Мери Пиърсън
Още три дни. Това винаги ми е казвал Свен. Когато мислите, че сте на края на въжето си, дайте му още три дни. И после още три. Понякога ще откриете, че въжето е по-дълго, отколкото си мислите.
Мери Пиърсън
Не съм фермерът, за когото се представях, но се надявам, че ще мога да те накарам да се влюбиш в мен отново, този път като принц, един ден. Имахме ужасно начало - това не означава, че не можем да имаме по-добър край.
Мери Пиърсън
Ние сме биология. Това ни се напомня в началото и в края, при раждането и при смъртта. Междувременно правим каквото можем, за да забравим.
Мери Роуч
Живота прилича на скучна пиеса в театъра, но не бързате да излезете до края на спектакъла.
Анджей Вайда
Краят на изгнанието е краят на битието.
Анджела Картър
Знаете ли, можете да облечете прасе в Прада, но в края на деня това все още е прасе.
Анджела Марсънс
В края на 19 век се смяташе, че талията трябва да бъде два пъти по-голяма от обиколката на шията, която от своя страна трябва да бъде два пъти по-голяма от обиколката на китката.
Мими Спенсър
Всяка истинска история е история, която няма край.
Михаел Енде
В края на краищата, оръжието не е трактор и не е комбайн, не е сеялка и не е плуг. Земята няма да изореш, хляб няма да израсте. Но без него няма да защитим родната земя, няма да предпазим от врага своята родина, своя народ.
Михаил Калашников
Ако отблъсквате някого твърде дълго, връзката ви се износва. Тогава един ден те се скъсват като опъната нишка и вече някой друг взема края на тази нишка и печели вашето доверие. Всичко, от което хората се нуждаят, е да бъдат едно цяло с някого.
Мишел Адамс
Началото на смъртта на една връзка може да се види още в началото й. Погледнете отблизо началото и вижте края.
Мишел Ричмънд
Извадих презерватива с края на лъжица и го пуснах на дъното на бяла торба за боклук, където лежеше, изсъхнал и кафяв, прозрачен като стара човешка кожа.
Мо Хейдър
Западните християни са си представяли, че в края на деня Бог ще хвърли настоящата пространствено-времева вселена в кофа за боклук и ние ще седим на облаци и ще свирим на арфи. Окончателното бъдеще, което ни е обещано, е много по-интересно от това. Това са нови небеса и нова Земя с нови тела за живеене.
Н. Т. Райт
Целта на Бог да ви спаси не беше просто да направи няколкото ви години на планетата Земя по-лесни или по-приятни. Имаше пред вид вечен край. Неговото намерение беше да ви направи свят, тъй като Той е свят, за да можете съвършено да Го прославите, за да Му донесете удоволствие и да се наслаждавате на интимно общение с Него за цяла вечност.
Нанси Лий Демос
Знаете, че ако вземете плажно четиво, вие сте извинени от проблемите в собствения си живот и сте в безопасност в свят с конфликти, който разбирате, и знаете, че ще получите щастлив край.
Нанси Теър
В края на краищата какво е страдание, освен осъзнаване на страданието?
Нанси Фармър
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
46
Следваща