Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 2
Краят на войната виждат само мъртвите.
Джордж Сантаяна
Ако през цялото време на човек му говорят, че е "прасе", то в края на краищата, той действително ще заквичи.
Максим Горки
Дай на човек огън и той ще се стопли за ден. Запали в него огън и ще гори до края на живота си.
Тери Пратчет
Великите тайни на нашето битие все още предстоят да бъдат разгадани, даже смъртта може да не се окаже краят.
Никола Тесла
Когато поздравите дама, шапката трябва да се свали и да се остави до края на живота ви. Нищо не изглежда по-глупаво от шапката.
Патрик О'Рурк
Най-успешните хора в края на краищата, са тези, чиито успех се явява резултат на устойчив ръст.
Александър Бел
Колкото и добре да говориш, ако говориш твърде много, в края на краищата ще говориш глупости.
Александър Дюма — баща
Най-трудно от всичко - края на месеца, особено последните тридесет дни.
Алфонс Але
Надявам се, когато един ден, в края на живота си, застана пред Господа, да не ми е останал вече никакъв неупотребен талант и да мога да кажа: "Използвах всичко, което Ти ми даде."
Ерма Бомбек
Ако видя края, мога да работя и отзад напред.
Артър Милър
Хората, които живеят истински, не се страхуват от края.
Анаис Нин
Никога не се опитвай да впечатлиш жена, защото ако го направиш, тя ще очаква да го правиш до края на живота си.
Уилям Клод Фийлдс
Ако двама се обичат един друг, това не може да има щастлив край.
Ърнест Хемингуей
Предателството е единствената истина, която остава до края.
Артър Милър
Любовта е началото и края на нашето съществуване. Без Любов няма живот. Затова Любовта е това пред което се прекланя мъдрият човек.
Конфуций
Може би най-важните неща в живота са доброто легло и удобните обувки. В края на краищата прекарваме целия си живот или в леглото, или в обувките.
Марсел Ашар
Ако през цялото време мислиш: "Аз съм гений", в края на краищата ставаш гений.
Салвадор Дали
Ти не можеш да дефилираш до края на живота си, понеже е важно това, с което разнообразяваш своята кариера.
Тайра Бенкс
Медения месец - началото на мъдростта, а началото на мъдростта - края на романа.
Хелън Роулънд
Живот, чието начало не помним, и чийто край не знаем.
Болеслав Прус
Животът е като филм, напиши своя собствен край. Продължавай да вярваш, продължавай да се преструваш.
Джим Хенсън
В края на краищата, какво е лъжа? Замаскирана истина.
Джордж Байрон
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
46
Следваща