Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 16
Тестът за характер не е постоянство, когато очаквате светлина в края на тунела. Истинският тест е производителност и постоянство, когато не виждате светлина да идва.
Джеймс Артър Рей
Сега съвременните икономики имат много ефективен механизъм за решаване дали заплатите наистина са твърде високи: това се нарича свободен пазар. Така се определят заплатите на повечето хора, в края на краищата, включително тези на бейзболистите от главната лига и европейските футболисти.
Джеймс Суровецки
Мислех, че може да пиша мистерии до края на живота си.
Джейн Смайли
Всичко, което има начало, има край. Примирете се с това и всичко ще бъде добре.
Джак Корнфийлд
До края всички имаха етикет - свине, либерал, радикал, революционер... Ако имаше всичко освен пистолет, ти беше радикал, но не и революционер.
Джери Рубин
В края на краищата трагедията не дискриминира, така че всички бяха обект на едни и същи капризи на съдбата.
Дж. Р. Уорд
Трябва да вярвате в себе си, да предизвикате себе си и да се бутнете до самия край; това е единственият начин, по който ще успеете.
Джи-Драгън
Идеята е да се храня добре и да не умирам от това - по простата причина, че това ще бъде краят на храненето ми.
Джим Харисън
Краят на страданията не оправдават страданията, понеже при страданията няма край.
Джонатан Сафран Фоер
Често, когато говоря за това, което правя, правенето не е само тази неизбежна функция, която се включва в края.
Джони Айв
Като деца някак има страх, че тези побойници могат да сложат край на живота ви, ако искат. Всичко е взривено и понякога се случва такова ужасно нещо.
Джордан Пийл
Като се има предвид възрастта ми, вероятно съм почти към края на кариерата си като писател, учен, учител. И аз исках да говоря за неща, които няма да мога да направя.
Джордж Стайнър
Що се отнася до мен, първият епизод на Бъфи беше началото на кариерата ми. Това беше първият път, когато разказах история от началото до края, както исках.
Джос Уедън
Първата ми работа е да напиша книга, която според мен е завладяваща и заслужава дълготрайното внимание, което всеки роман изисква, и да се тревожа за търговията едва в края на играта.
Джошуа Ферис
Винаги получаваш това, което искаш, или никога не получаваш това, което искаш, - в края на краищата, разликата не е толкова голяма.
Джулиан Барнс
Към края на ХХ век, нашето време, митично време, всички сме химери, теоретизирани и изфабрикувани хибриди на машина и организъм; накратко, ние сме киборги.
Дона Харауей
Ако краят на двадесети век може да се характеризира с футуризъм, то двадесет и първи може да се определи с презентизъм.
Дъглас Рушкоф
Освен ако мъжете не са активни съюзници, никога няма да сложим край на насилието срещу жени и момичета.
Ева Енслър
Външно аз може да изглеждам като Казанова. Но в края на краищата, аз същност съм плюшен мечок, който обича да се гушка с някой...
Александър Рибак
Ако предаваш себе си твърде често, в края на краищата ти преставаш да бъдеш себе си.
Ед Харис
Краят е начало, а началото е наше, за да се превърнем в нещо добро.
Елизабет Чандлър
Краят на сътворението е, че всички неща могат да се върнат при Твореца и да бъдат съединени с Него.
Емануел Сведенборг
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
46
Следваща