Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 14
Проблемът с романтичните комедии е, че знаете края от постера. Така че те не са филми, които можете да продължите да правите отново и отново да очаквате удовлетворение по някакъв начин.
Райън Рейнолдс
Защото в крайна сметка всичко се връща в морето, в кръговрата на океана, във вечно течащата река на времето, при която няма нито начало, нито край.
Рейчъл Карсън
Харесва ми да се чувствам като вол в края на деня. Харесва ми да работя усилено.
Рейчъл Рей
Ако мога да ви разкажа историята от началото до края за пет минути, съм готов да започна да пиша.
Ричард Прайс
В края на краищата любовта не е нещо, а безкрайна поредица от единични действия.
Ричард Форд
В края на себе си беше най-доброто място да откриеш Господ по време на работа.
Робин Лий Хатчер
Бори се до края! Болката е временна, но триумфа е вечен.
Рой Джоунс младши
Проучванията на общественото мнение последователно показват, че само около 5 процента от чернокожите имат разумни политически мнения, т.е. подкрепят свободния пазар, личната свобода и края на благосъстоянието и утвърдителните действия.
Рон Пол
Понякога чувствата ми стават толкова големи, че просто искам да изплувам в тъмнината. Просто скочи от края на света. Понякога искам да копая, чак до костите на всичко. Понякога, когато копаете, изравяте неща, които може да не искате да намерите. Но там се крият добрите неща.
Сесил Кастелучи
Беше една от топлите нощи в края на лятото, която дава обещания, които няма да бъдат спазени.
Синда Уилямс Чайма
Всеки път когато ми предлагат нов сценарий, аз веднага поглеждам в края, за да разбера дали ще унижават моя герой или само бързо ще го довършат.
Стив Бушеми
В края на деня, нека няма извинения, обяснения и съжаления.
Стив Мараболи
Вашата цел трябва да бъде да изплатите изцяло сметките си по кредитната си карта в края на всеки месец и да отделите пари за спешните си спестявания.
Сузи Орман
Мисля, че бъдещите поколения ще кажат, че краят на XX век и началото на XXI век са били време на големи конвулсии и катаклизми.
Н. Т. Райт
В края на деня филма трябва да е хубав, да е забавен и да накара хората да си мислят "Хей, нямаше как да прекарам времето си по-добре"
Том Ханкс
При всеки има мечта, която го сгрява даже в най-хладните нощи. Мечта, която не му излиза от главата. И даже ако ти е съдено да останете в самота до края на дните си, тази мечта винаги ще те съпровожда. Така че аз бих вложил всичко в такава мечта.
Том Харди
В края на деня телевизионното предаване е най-добрата работа в света. Трябва да отида, където искам, да ям и пия каквото си поискам. Стига само да хапвам пред камерата, други хора ще плащат за това. Това е подарък.
Антъни Бурдейн
Токио вероятно би бил чуждият град, ако трябваше да ям храна на един град до края на живота си, всеки ден. Трябва да е Токио и мисля, че по-голямата част от готвачите, които зададете този въпрос, биха отговорили по същия начин.
Антъни Бурдейн
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Смятах, че всяка фаза от живота е краят. Но сега, когато моят възглед за живота е повече или по-малко фиксиран, вярвам, че промяната е чудесно нещо. Всъщност това е единственият истински абсолют в света.
Филип Джонсън
Краят на всички знания трябва да бъде във добродетелни действия.
Филип Сидни
По същата причина, за която се смята, че Древният режим има край, но няма начало, Революцията има раждане, но няма край.
Франсоа Фюре
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
46
Следваща