Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край"
Удоволствието е началото и краят на щастливият живот.
Епикур
Само мъртвите са виждали края на войната.
Платон
Винаги съществува някой, който ни чака в края на пътя, в края на деня, в самия край на всичко... винаги. Винаги има някой, който ни обича и ни приема точно такива, каквито сме.
Меша Селимович
Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е края на началото.
Уинстън Чърчил
Аз съм изключително търпелива, при условие, че в края на краищата стане по моему.
Маргарет Тачър
Даже замъците от пясък, падат в морето, в края на краищата.
Джими Хендрикс
Обичам да съм женена. Толкова е хубаво да намериш онзи специален човек, на когото искаш да досаждаш до края на живота си.
Рита Ръднър
Правителството е като бебе на гърди: чудовищен апетит в единия край и пълна безответност на другия.
Роналд Рейгън
В филма трябва да има начало, среда и край - но не и задължително в този порядък.
Жан-Люк Годар
Най-малко се страхуват от фаталния край хората, чийто живот има най-голяма ценност.
Имануел Кант
Мъченическата смърт - не е край, а само начало.
Индира Ганди
По-лесно е да се съпротивляваш в началото, отколкото в края.
Леонардо да Винчи
За една ера може да се каже, че е към края си, когато са изчерпани основните й илюзии.
Артър Милър
Харесва ми да бъда жена в мъжки свят. В края на краищата, мъжете не могат да носят рокли, но ние можем да носим панталони.
Уитни Хюстън
За жените първата целувка - края на началото, за мъжете - началото на края.
Хелън Роулънд
Осъзнаването на това, че чудото е било край нас, идва твърде късно.
Александър Блок
Парите са последния приятел, верен до края.
Самюел Бътлър
В изкуството няма демокрация. Народа не може да гласува за това, какъв ще бъде края.
Джордж Р. Р. Мартин
Аз съм марксист-ленинист и ще остана такъв до края на дните си.
Фидел Кастро
Хепиендът (щастливият край) - това е нашата национална религия.
Мери Маккарти
Между добрият обед и дългият живот има само тази разлика, че в обядът сладкото е в края.
Робърт Луис Стивънсън
По-добре страшен край, отколкото безкраен страх.
Фридрих Шилер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
46
Следваща