Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 9
Нямам причина да мразя никого; Вярвам в добрата карма и разпространяването на добра енергия.
Ванила Айс
Познаването на феодалните практики е причината, поради която бях може би най-страшният бич на феодализма.
Гракх Бабьоф
Една от причините котките да са по-щастливи от хората е, че нямат вестници.
Гуендолин Брукс
Един елемент обаче очевидно липсва дори в най-ярките конспиративни теории за банковата система, камо ли в официалните сметки: тоест ролята на войната и военната мощ. Има причина, поради която съветникът има толкова странен капацитет да създава пари от нищото. Зад него има човек с пистолет.
Дейвид Грейбър
Любовта е единственото нещо, което е по-силно от желанието и единствената правилна причина да се противопоставим на изкушението.
Джанет Уинтерсън
Мисля, че причината хората да се занимават с науката по-малко сега, отколкото преди 50 години, е, че тя стана толкова сложна.
Джеймс Д. Уотсън
Републиканците искат по-малко правителство по същата причина мошениците искат по-малко ченгета: по-лесно е да се измъкне с убийство.
Джеймс Карвил
Понякога правилното нещо се прави по грешна причина, а понякога, за съжаление, грешното се прави по правилната причина.
Джеймс Карвил
Учих икономика и направих кариерата си по две причини. Темата беше и е интелектуално завладяваща и предизвикателна, особено за човек с вкус и талант за теоретични разсъждения и количествен анализ.
Джеймс Тобин
Най-големият финансов капан в живота е разводът. И най-голямата причина за развода е бракът.
Джийн Симънс
Тя имаше причина да се съмнява в него; той беше наистина добър в планирането, но наистина лош в правенето.
Юнот Диаз
Университетът е в опасност да загуби монопола си и има основателна причина. Най-видимата заплаха са новите онлайн курсове, много от които безплатни, с едни от най-добрите преподаватели в съответните области.
Дон Тапскот
Ако има добра причина, ще играя почти всичко.
Еди Ведър
Тъй като е трудно да се одобрят причините, които хората се позовават, всеки път, когато напускаме някой от нашите "събратя", въпросът, който идва на ум, неизменно е един и същ: как той се предпазва от самоубийство?
Емил Чоран
Но тогава, разбира се, винаги всичко се случва с някаква причина.
Еминем
Концепцията за Бог, поддържана от евреите, е по-малко причина, отколкото симптом на техния начин на разбиране и представяне на нещата.
Ерих Ауербах
Причината да пиша е, че не съм в диалог с емоциите си; писането ме свързва със себе си.
Етгар Керет
Нямаше причина да ни определят като антисемити.
Жан-Мари Льо Пен
Няма причина споразумението по определени точки да не бъде възможно и изгодно за така наречените неутрали и за един или повече от блоковете, съществуващи или в процес на формиране, в рамките на Лигата на нациите.
Карл Ялмар Брантинг
Когато правехме винилови плочи, имахме много времеви ограничения за всеки запис, така че песните бяха прекъснати по редица причини. Сега с компактдискове може да се включи много повече музика.
Кен Хенсли
Ненавиждам когато хората ме лъжат. Не мога да търпя и насилие, особено без причина.
Киану Рийвс
Мисля, че основна причина за настоящите азиатски икономически трудности, които идват главно от, знаете, липсата на пазарна икономика.
Ким Де Чун
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
48
Следваща