Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 36
...тя вярваше, че някъде я очаква голямо щастие и по тази причина остана спокойна, докато дните минават.
Гюла Круди
Да, бях влюбена в мадмоазел Нина, но любовта не е причина за въздържание.
Давид Зафир
Истинската причина за големите катаклизми, които предшестват промените на цивилизациите, като падането на Римската империя и възходът на Арабската империя, е дълбока промяна в идеите на народите... Запомнящите се събития в историята са видими ефекти от невидимите промени на човешката мисъл... Настоящата епоха е един от тези критични моменти, в които мисълта на човечеството претърпява процес на трансформация.
Гюстав Льобон
Това са песните, които се получават. Всички те са свързани с неща, които ме вбесяват, за конфликта между доброто и злото. Някои хора правят зло на други без причина и аз искам да ги победя за това. Но мога само да викам в микрофона.
Дани Голдбърг
Това обикновено е една от причините хората да си лягат да спят - да се измъкнат от онова, което ги разстройва.
Даниел Кийс
Понякога се чудя дали причината, поради която съм загубил представа за времето, е, че ще знам кога да се върна не по дата, а когато се запълни празнота.
Даниел Мейсън
Истината е, че ако имаме собствени причини да правим нещо - причини, които подкрепяме - по-вероятно е да го направим; по-вероятно е да се придържаме към него.
Даниъл Пинк
Ако единствената причина хората да влизат и да правят нещо във вашия офис е, че им давате заплата, не съм сигурен, че имате най-продуктивното работно място там.
Даниъл Пинк
Един аспект на играта е значението на смеха, който има физиологични и психологически ползи. Знаете ли, че има хиляди клубове за смях по целия свят? Хората се събират и се смеят без никаква причина!
Даниъл Пинк
Сълзите са любопитни неща, защото подобни земетресения или куклени предавания могат да се появят по всяко време, без никакво предупреждение и без основателна причина.
Даниъл Хандлър
Мъжете - те са като деца, ако не им харесва нещо, няма да разберат причините, да бъдат обидени и да се радват, а всичко, което остава е да изчакате настроението им да се промени.
Даря Калинина
Знам, че родителското смущение обикновено спира някъде на петнадесет, но той продължаваше да ми дава основателни причини.
Деб Калети
Случва ми се да мисля, че повечето хора влизат в правителството, правят го по правилните причини и наистина правят нещата така, както ги виждат по същество на проблемите.
Дейвид Брукс
Размяната на едно нещо директно с друго, докато се опитвате да извлечете най-добрата сделка, която можете да получите от транзакцията, обикновено е начинът, по който човек се занимава с хора, за които не се интересува и не очаква да ги види отново. Каква е причината да не се опитаме да се възползваме от такъв човек?
Дейвид Грейбър
Влязох в журналистиката по множество причини, не на последно място, защото е толкова забавно. Журналистиката трябва да се занимава с натиск върху властта, разкриване на истината, осветяване на несправедливостта, забавление и забавление, когато е подходящо - това е сложен и разнообразен звяр, журналистика.
Дейвид Ремник
Друга често срещана причина за събуждане посред нощ е намаленият прогестерон, който може да засегне както жените, така и мъжете.
Дейл Бредесен
Има причина, поради която сте тук на тази красива синя планета. Дори и да не сте наясно каква е тази причина, Вселената нежно ви тласка напред във всеки един момент. Достатъчен си точно такъв, какъвто си.
Дениз Лин
Фройдистките терапевти много слушат и много малко убеждават и това беше една от причините в крайна сметка да се откажа да бъда анализатор. Трябваше да си твърде пасивен и да не говориш, и не можеше да даваш домашно на клиентите. Докато все още бях анализатор, написах няколко статии, критикуващи психоанализата, но анализаторите не се вслушаха в моите възражения. Така че най-накрая се отказах от психоанализата, след като я практикувах шест години.
Албърт Елис
Продължителното седене може да причини скованост в долната част на гърба.
Денис Остин
Моят девиз е плюй на всички. Искам да живя така, както аз искам, а аз не както диктува скучната общественост. Хората боледуват и изпадат в депресия изключително по тази причина, че изгонват дълбоките си желания. Ако това е твоето желание, значи е правилно. Ти си център на Вселената.
Денис Родман
Вярвам, че повечето от нас имат фалшиви убеждения за собствената си природа и своята идентичност във времето и че, когато видим истината, трябва да променим някои от нашите убеждения за това, което имаме причина да правим.
Дерек Парфит
Има много причини, поради които всички в познатата вселена имат гадже, освен мен. Мога да изброя първите пет по команда, само в случай че някой някога се заинтересува. Никой никога не е бил, но това не е причина да не сме подготвени.
Дж. Дж. Хауърд
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
48
Следваща