Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 35
След като ние наемем сътрудник, неговото образование е въпрос в миналото, който вече не се отчита при оценката за работата му и не се явява причина за повишението му.
Акио Морита
Заетостта не е причина да не се правят други неща. Това е оправдание да не претендираш за истинските си приоритети.
Алън Коен
Историята на науката може да се разглежда като преработка на явления, за които някога се е смятало, че са произшествия като явления, които могат да бъдат разбрани по отношение на основни причини и принципи.
Алан Лайтман
Хората се задоволяват да живеят в противоречиви светове, стига да знаят причината за всеки.
Алан Лайтман
Преди Коледа обезсърчението е напълно неподходящо. Самият ми баща винаги много се е старал да не пада духом по това време; но по някаква причина за него беше по-трудно - отколкото за мен, може би защото той вече нямаше баща, който да може да му каже това, което винаги ми казваше.
Волфдитрих Шнуре
Прекарваме по-голямата част от времето си, превозвайки тривиални товари по тривиални причини до тривиални хора.
Вонда Макинтайър
Никога не съм правил избора да бъда актриса. Просто така ми се случи, когато бях дете, по каквито и да било причини, които са без значение в този момент.
Габи Хофман
Баща ми е казвал сто пъти и аз обърнах внимание, че е глупаво да оставяш парите да бъдат причината да не правиш нещо.
Габриел Хамилтън
Бъди винаги малко гладен - залог за мъдрост, ситоста е причина за сънливоста.
Газали
Безстрашието идва с раждането на това ново разбиране: Единствената причина, поради която животът се променя, е да разкрие тайната Доброта, която стои в основата на същите тези промени.
Гай Финли
Слушането на собствения си ум ви дава "основателни причини", поради които трябва да се страхувате от неочаквани събития, е все едно да бъдете приятели с някой, който смята, че е смешно да намирате нови начини да ви нарани!
Гай Финли
Всеки трябва да има или този, или онзи проблем, ако не може да намери проблем, той губи всякаква причина за живот.
Гао Синдзиен
Наистина не бях добър ученик и всеки ден изпитвах този срам. Това е една от причините да започна да пуша като комин и да пия ежедневно.
Гари Щейнгарт
Вярно е, че капка изостря камъкът. Но възможно ли е под въздействието на слабите причини дори планините, превърнали се в символ на вечността сред поетите, да могат постепенно да се променят?
Глеб Голубев
Според мен правото на носене на оръжие е в Конституцията е по три основни причини: самозащита, защита на общността и защита от тирания.
Глен Бек
Причината, поради която историята толкова често се повтаря, е не само човешката природа, но и човешкото невежество.
Глен Бек
Освен всички други причини да не го правим, нападенията за свобода на словото винаги имат обратен ефект: те превръщат фанатиците в мъченици.
Глен Грийнуолд
Разумът адаптира импулсите и вярванията в реалния свят; рационализацията, от друга страна, адаптира концепцията за реалност към импулсите и убежденията на индивида. Разумът открива истинската причина за нашите действия, рационализацията намира основателни причини за оправдаване на нашите действия.
Гордън Олпорт
Третирането на успеха като опция е една от основните причини, поради които повече хора не го създават за себе си - и защо повечето хора дори не се доближават до това да реализират пълния си потенциал.
Грант Кардон
Според една теория ферментацията е била основната причина, поради която неолитната селскостопанска революция е започнала изобщо. Алкохолът не е забавен страничен продукт от отглеждането на култури; реколтата беше удобна издънка на производството на алкохол!
Грег Дженър
Циници, които твърдят, че хората, които създават международни приятелства чрез мрежа, никога не биха общували в реалния живот, дълбоко грешат. Всичко, което е необходимо, е основателна причина.
Грег Еган
Не използвам никакви животински продукти, както поради етични, така и екологични и климатични причини.
Грета Тунберг
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
48
Следваща