Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 33
В много книги умът на читателя си почива и причината за това е много проста - точно така си е почивал умът на писателя.
Чарлз Кейлъб Колтън
Една от големите причини за популярността на стачките е, че те дават на потиснатия Аз чувство на сила. Веднъж човешкият инструмент познава себе си човек, способен да се изправи и да каже дума или да нанесе удар.
Чарлз Кули
И все пак кратко разглеждане ще покаже, че такова зрение се доближава много по-близо до истинското възприятие, отколкото физическото зрение. Погледнато на астрален план, например, всички страни на стъклен куб биха изглеждали равни, каквито са в действителност, докато на физическия план виждаме по-далечната страна в перспектива - тоест изглежда по-малка от по-близката страна, което, разбира се, е само илюзия. Именно тази характеристика на астралното зрение е причината понякога да се говори за него като за зрение в четвъртото измерение.
Чарлз Ледбитър
Призовани сме да се подчиняваме и да следваме нашия Господ Христос, но това не е поради някакъв страх от Него или от последствията, ако не следваме; това е любовта на Христос, която ни ограничава, както ни се казва в Посланието за първата неделя на Великия пост. Именно поради нашата любов и благодарност към Него ние трябва да Го следваме, трябва да напрегнем всеки нерв, за да станем като Него. Това е нашата причина - не страх, а любов.
Чарлз Ледбитър
Ако обичаме един човек, ние го обичаме и каквото и да направи, няма да повлияе на нашата любов. Може да ни причини болка, ако той върши зло, защото го обичаме; може да ни причини скръб и страдание; но не може да повлияе на нашата любов.
Чарлз Ледбитър
Хлябът е втора причина; Самият ГОСПОД е първият източник на нашата прехрана. Той може да работи както без втората причина, така и с нея; и ние не трябва да Го обвързваме с един начин на работа. Нека не се стремим към видимото, но нека гледаме към невидимия Бог.
Чарлс Х. Спърджън
Ако нямате праведни цели, в крайна сметка ще страдате. Когато направите правилното нещо по правилната причина, очаква се правилният резултат.
Чин-Нин Чу
В процеса на изгаряне на тези обърквания ние откриваме просветление. Ако процесът беше друг, пробуденото състояние на ума би било продукт, зависим от причина и следствие и следователно подлежащ на разпадане. Всичко, което е създадено, рано или късно трябва да умре. Ако просветлението беше създадено по такъв начин, винаги щеше да има възможност за повторно утвърждаване на егото, предизвиквайки връщане към обърканото състояние. Просветлението е постоянно, защото ние не сме го произвели; ние просто го открихме.
Чогям Трунгпа
Секс на екрана по някаква причина винаги ми изглежда много смешно. За мен, най-малко.
Шарлот Генсбург
За мен YouTube не е просто "Гледайте видеоклиповете ми!" Това е: "Нека поговорим и да се включим в живота на другия". Искам да накарам [моите фенове] да се почувстват така, сякаш имат причина да имат акаунт в YouTube, защото могат да коментират и имат глас.
Шейн Доусън
Причината да нямам план е, че ако имам план, съм ограничена до днешните възможности.
Шерил Сандбърг
Половите стереотипи, въведени в детството, се затвърждават през целия ни живот и се превръщат в самоизпълняващи се пророчества. Повечето лидерски позиции се заемат от мъже, така че жените не очакват да ги постигнат и това се превръща в една от причините да не го правят.
Шерил Сандбърг
Над 60 процента от студентите в университетите в Иран са жени. Жените в Иран са по-добре образовани от мъжете. Мюсюлманин може да има до четири жени. Той може да се разведе със съпругата си, без да предлага причина, докато за жената е доста трудно да се разведе.
Ширин Ебади
Всеки път, когато ме е страх, мисля си, причината, която правят това, е да ме обезкуражи да правя това, което правя. Следователно, ако прекратя работата си, ще се поддам на страховете си.
Ширин Ебади
Няма причина да бъдем агностични по отношение на идеи, които са драстично несъвместими с всичко, което знаем за съвременната наука.
Шон Карол
Колко много обичам нашето семейство? Толкова много. Когато възникне някаква извънредна ситуация, добра или лоша, ние се събираме заедно като части в машина, като екипаж на подводница във война в безпорядъка от тенекии на дома ни, без обичайните дебати, убийства на герои, жални монолози и напрегнати извиване на ръце. Научих се да обичам кризите поради тази причина, как те ни карат да се обединим и да забравим нашата раздяла и тъга; това беше вторият голям подарък на лунната риба.
Шон Тан
Публиката на комиксите се промени драстично. И границите между книгите и изобразителното изкуство се размиха. Може би причината е глобализацията на изобразителното изкуство чрез интернет - за определени групи е лесно да се обединят около определен вид произведение или среда.
Шон Тан
Понякога човечеството е причината да не можем да имаме хубави неща.
Мира Грант
Ако има човек, който няма никакви привързаности, който не е доволен от нищо, тогава причината е една. Той няма нищо свое.
Ън Хикьон
Най-добрият съвет, който всеки може да ви даде при избора на конкретна кариера, е никога да не приемате съветите на някой друг. Наистина, една от най-големите причини да изберете кариерата, която сте избрали, трябва да бъде, че никой не ви е казал.
Ърни Зелински
Мизерията не обича само компанията. Изисква го. Поради тази причина не се отдалечавайте от негативните хора. БЯГАЙ!
Ърни Зелински
Аз съм краен либертарианец, но осъзнавам, че сме в демокрация, а в демокрацията хората могат да имат мнения за всички цветове и няма причина да се спори за това.
Юджийн Фама
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
48
Следваща