Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 29
В крайна сметка една от причините за моето отчуждение и дистанциране от хората около мен не беше ли фактът, че не успях да намеря сред тях хората, които срещнах и прегърнах в романите?
Сабахаттин Али
Искам да почувствам, че някак си се е случило така, защото нещата се случват с причина. Искам да повярвам в това повече от всичко, защото ако беше просто инцидент, тогава Бог трябва да е умрял, преди да успее да довърши света.
Саймън ван Буй
По някаква причина героите развиха лош навик да стават мъртви доста бързо.
Саймън Кларк
Чрез вяра ще се поддържаш и ще се утешаваш в твоя Господ и ще бъдеш силен в силата Му; защото вие сте в утъпкания и общ път към небето, когато сте под кръстовете на нашия Господ. Имате причина да му се радвате повече, отколкото на златна корона; и радвайте се и се веселете да понесете укорите на Христос.
Самюел Ръдърфорд
Хормоналните проблеми са основната причина, която намирам за ускорено стареене.
Сара Готфрид
Винаги ще има хора, които са експерти по сигурността или крайните потребителски устройства или сътрудничеството или базите данни. Това няма да изчезне. Но каква е причината всички тези професии да се обединят? Да помогне на бизнеса да се трансформира.
Сатя Надела
Любовта е единствената ни причина да живеем и единствената цел на живота. Живеем в името на любовта и живеем в търсене на любов... не е изненадващо, че продължаваме да търсим любовта. Всички ние не сме нищо друго освен вибрации на любовта. Ние сме поддържани от любовта и накрая се сливаме отново в любовта.
Свами Муктананда
Ако кажеш, че нещо е добро, значи имаш причина за това.
Свен Регенер
Но никога не съм посвещавал реплика на никого. По чисто практически причини. Ако се бях съгласил да възхвалявам приятелите си, моите произведения щяха да бъдат банално преброяване на населението, нещо като московски и петербургски телефонен указател преди появата на телефона.
Светислав Басара
За смъртта съществуват много повече причини, отколкото за живота.
Сергей Лукяненко
При ненасилието причината трябва да бъде справедлива и ясна, както и средствата.
Сесар Чавес
Нормално е да нямаш корени. Нито на места, нито в семейства. Няма причина за оплакване. Ето защо днес живеем по-дълго. Дори и да не е съвсем ясно защо.
Сибиле Берг
Но с годините се научих да не вярвам твърде много в късмета или злополуките; Мисля, че всичко се случва с причина. Има какво да научим от всеки момент, всяко преживяване, което срещаме през краткото време, което прекарваме на тази планета. Наречете го орис, наречете го съдба, наречете го както искате; наистина няма значение.
Сид Фийлд
Когато се сблъскат с полицията, някои хора се държат така, сякаш са виновни за нещо. Без никаква причина.
Сидни Джоунс
Причината, че истината е по-странна от измислицата е, че фантастиката трябва да има рационална нишка, преминаваща през нея, за да бъде вярна, докато реалността може да е напълно ирационална.
Сидни Харис
Вярвам, че загубата на връзка с инстинктивната ни страна ни пречи да бъдем ефективни водачи на глутница за нашите кучета. Може би това е и причината, поради която изглежда, че не успяваме да бъдем положителни пазители на нашата планета.
Сизар Милан
Вероятно нито един богослов на английски език не се е съревновавал с Оуен, подчертавайки абсолютната централна роля на наказателното заместване на Христос и следователно на него като свещеник... Само поради тази причина Свещеничеството на Христос си струва цялото време, необходимо за четенето му със смирение, внимание и размисъл.
Синклер Фъргюсън
Животът е просто опит; поради причини, които не се откриват лесно, ние се опитваме да продължим.
Скот Търоу
За да бъдем интуитивни, трябва да култивираме чувството си за хумор и да търсим причини да се смеем навсякъде. Ставаме толкова самовглъбени и сериозни, когато става въпрос за нашите проблеми и мелодрами, че се откъсваме от по-дълбокото си усещане за това кои сме като красиви души - оттегляме се от живота, вместо да му се наслаждаваме. Смехът ни връща към себе си и към живота.
Соня Чокет
...не можах да видя нищо. Нямаше нищо в мен и нищо извън мен... Нямах причина.
Софи Лагуна
По някаква причина се оказва, че тези, които пускат кораби, най-често сами стават капитани.
София Прокофиева
Човечеството е разделено на два основни вида: онези, които намират неизвестното бъдещо заплашващо... и тези, които го намират за вълнуващо. Разривът между тези две страни беше причина за повечето кръвопролития в историята.
Спайдър Робинсън
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
48
Следваща