Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 16
Понякога има добри причини да правиш лоши неща.
Джина Шоуолтър
Цялата история върви към една велика цел, горещото поклонение на Бог и Неговия Син сред всички народи на земята. Мисиите не са тази цел. Това е средството. По тази причина това е втората по големина човешка дейност в света.
Джон Пайпър
Провалът на кредитните пазари е една от основните причини за недоразвитие.
Джордж Акерлоф
Защо имената на Буда, Мохамед, Конфуций не обиждат хората? Причината е, че тези други не претендираха, че са Бог, но Исус го направи.
Джош Макдауел
Влюбен съм в теб от самото начало. Попитахте защо няма друг в живота ми и причината... сте вие.
Джули Джеймс
Стандартът на живот се повиши заедно с числеността на световното население от началото на записаното време. Няма убедителна икономическа причина, поради която тези тенденции към по-добър живот не трябва да продължават безкрайно.
Джулиан Саймън
Кармата е основната причина за успех и неуспех във всеки аспект от живота.
Джъ Ган Ша
Нямате баланс между професионален и личен живот - поне в смисъл да се опитвате да избягате от работа, за да имате живот. Работата трябва да е забавна - затова направете работата приятна и удовлетворяваща за всички - наред с други причини, защото се изплаща.
Дон Тапскот
Глупаво е да отсечем лявата ръка поради причината, че тя прави всичко по-лошо от дясната.
Еверет Шостром
Вярата не започва, докато причината не спре.
Жан-Клод Кариер
Съдбата - това е преди всичко единството и връзката на физическите причини между себе си.
Жил Дельоз
Като готвач трябва да уважавате своите гости и техните нужди. Ако решат, че искат да ядат определени неща, а не да ядат други, ако поради религиозни причини или просто решат, че не искат да ядат определени съставки, трябва да спазвате това.
Жоел Робушон
По някаква причина винаги бях обсебен от потенциала на човешката физика. Особено след като сме израснали с такава нефизическа философия...
Зак Снайдър
Архитектурата е особено трудна за жените; няма причина това да е така. Не искам да обвинявам мъже или общество, но мисля, че беше отдавна, клиентите бяха мъже, строителната индустрия е изцяло мъжка.
Заха Хадид
Главната причина за враждебноста между хората е зависта.
Иван Ефремов
Това, което не осъзнават, е, че не съм в бизнеса да правя дрехи. Не съм в бизнеса да печеля повече пари за себе си, за бога. Това е причината Патагония да съществува - да приложи в действие препоръките, за които прочетох в книгите, за да избегна срив в околната среда. Това е причината да се занимавам с бизнес - да се опитаме да изчистим собствения си акт и да се опитаме да повлияем на други компании да постъпят правилно, и да се опитаме да повлияем на нашите клиенти да постъпят правилно. Така че няма да се променяме.
Ивон Шуинар
Виждаме, че задачата на християнството не е да дава лесни отговори на всеки въпрос, а да ни накара постепенно да осъзнаем една мистерия. Бог не е толкова обект на нашето познание, колкото причина за нашето чудо.
Митрополит Калистос Уеър
Всеки имаше причина за всичко, което направи, дори ако тази причина понякога е глупост.
Карин Слотър
Да бъдеш щастлив без причина е най-автентичната форма на щастие.
Карлуш Друмонд де Андраде
Сега мисля, че една от причините, поради които религията се е развивала по начина, по който се е развивала през вековете, е именно да ограничи тази убийствена склонност, която имаме като хора.
Карън Армстронг
Американското присъствие е, знаете ли, основната причина за баланса на силите и стабилността в този регион.
Ким Де Чун
Той сложи ръка на челото си и претърси френския отдел на паметта си за една дума. Знаеше, че е там. Беше го сложил преди почти петдесет години и нямаше причина да го премахне. Но за живота му той не можа да го намери.
Колин Котрил
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
48
Следваща