Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 15
Светът се движи все по-бързо и по-бързо, но къде отиваме? Мисля, че една от причините нещата да се размиват е, че няма много смисъл.
Алан Лайтман
Единствената причина, поради която умът ви няма да спре безкрайното си бърборене, е, че няма да спрете да го слушате!
Гай Финли
Палестинската кауза не е кауза само за палестинците, а кауза за всеки революционер, където и да се намира, като причина за експлоатираните и угнетени маси в нашата епоха.
Гасан Канафани
Всички резки и насилствени промени, независимо от техните причини или характер, трябва да имат тенденция да намаляват уважението към статуквото като естествен ред на нещата.
Гунар Мюрдал
Харизмата е най-мощната причина за цялото господство; богове, царе и жени никога не биха могли да управляват без него.
Гюстав Льобон
Не съществуват причини, да бъдеш нещастен.
Дан Милман
Действай щастлив, чувствай се щастлив, бъди щастлив в този свят без дори една единствена причина. Тогава, ти можеш да обичаш и да правиш това, което искаш.
Дан Милман
Изследванията показват, че хората обикновено не са наясно с причините, поради които правят това, което правят, но когато са помолени за причина, те лесно предоставят такава.
Даниел Гилбърт
Умът е ефектът, а не причината.
Даниъл Денет
Няма основателни причини да вярваме в бога.
Даниъл Денет
Знаеш, че си направил теоретичен напредък, когато вече не можеш да реконструираш причината, поради която толкова дълго не успя да видиш очевидното.
Даниел Канеман
Твърде много майки са изгубили децата си по хиляди причини.
Деби Рейнълдс
Климатът, икономическата ситуация, нарастващата раждаемост; нито едно от тези неща не ми дава много надежда или причина да бъда оптимист.
Дейвид Атънбъро
Причината, поради която често получаваме лоши съвети, е, че е трудно да се намери човек, който винаги да има най-добрия ни интерес в сърцето си, да не завижда по никакъв начин и на никое ниво да не мисли, че знае кое е най-доброто за вас.
Дейвид Либерман
Паркинсонът е описан като прогресиращо идиопатично невродегенеративно разстройство, мозъчно заболяване, което ще се влоши с времето, за което все още не е установена причина.
Дейвид Пърлмътър
Основната цел на астрологията не е толкова да ни каже какво ще срещнем по пътя си, колкото да предложи как да го постигнем - и основната причина за срещата. Кое качество в нас, какъв тип сила е необходима, за да преминем през която и да е конкретна фаза от цялостното ни разгръщане като отделен човек.
Дейн Ръдиар
По някаква причина, различни търговски обекти и личности се ангажират да накарат света да мисли, че младите момичета вече не говорят или не се интересуват от феминизма, че с това е напълно свършено. Но не е така.
Джей Кортни Съливан
Няма да е вярно, че всяка страна има едни и същи технологични възможности, но няма причина тя да не е повече или по-малко вярна. Като цяло идеята, че едни и същи технологии трябва да бъдат достъпни навсякъде, ми се струва много правдоподобна.
Джеймс Мирлийс
Когато бях сценарист, го правех по наемни причини.
Джеймс Фрей
Според моя опит има само една мотивация и това е желанието. Никакви причини или принцип не го съдържат или не се противопоставят.
Джейн Смайли
Не мислете, че аз бях единствената причина той да излекува. Ти си неговата светлина, Мариса. Никога не забравяйте това.
Дж. Р. Уорд
Има хора, които са възбудими по природа и си позволяват да се ядосат по най-тривиалните причини.
Джигоро Кано
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
48
Следваща