Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Причина" - страница 12
Причината за убийството винаги ме очарова много повече от това как.
Ан Рул
Те водят война и не знаят за какво. Това не е ли лудост? Как може един човек да убие друг и всъщност да не знае причината, поради която го прави, освен че другият човек носи униформа с различен цвят и говори различен език?
Майкъл Морпурго
За лекаря астрологията е безценна при диагностицирането на болести и предписването на лекарство, тъй като разкрива скритата причина за всички заболявания.
Макс Хайндел
Друга причина за объркване и произтичащото от това чувство на нервност, бързане и безпокойство е абсурдният навик да се опитвате да правите много неща наведнъж.
Максуел Малц
Една от причините, поради които човек изглежда толкова трудно да промени навиците си, своята личност или начина си на живот, е, че досега почти всички усилия за промяна са били насочени към обиколката на себе си, така да се каже, по-скоро отколкото към центъра.
Максуел Малц
Когато някой ми даде три причини вместо една, аз съм склонен да не вярвам на никоя от тях.
Маргарет Милър
Простата причина, поради която харесвам всяка идея, е, че съм оптимист.
Марк Рандолф
В полето аз съм отсъствието на поле. Винаги е така. Където и да съм, аз съм това, което липсва. Когато вървя, разделям въздуха и винаги въздухът навлиза, за да запълни пространството, където е било тялото ми. Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Фактите са вътре, науката не подлежи на съмнение. Захарта във всичките й форми е основната причина за нашата епидемия от затлъстяване и по-голямата част от хроничното заболяване, изсмукващо живота на нашите граждани и нашата икономика - и все по-често на останалия свят. Вие го кажете, причинено е от захар: сърдечни заболявания, рак, деменция, диабет тип 2, депресия и дори акне, безплодие и импотентност.
Марк Хаймън
Ако сме останали с очакванията, има много добра причина да приемем положителните: често създаваме това, което очакваме.
Марта Бек
Има причина да е било престъпление в щатите на Конфедерацията да научиш роб да чете: грамотността е сила.
Мат Таиби
Мисля, че причината да бъда актриса е, защото е много по-забавно да бъда някой друг. Аз съм много скучна.
Мелиса Маккарти
Думите са мощни оръжия за всички причини, добри или лоши.
Менли Палмър Хол
Друга причина за изучаване на философия е, че тя предоставя добър начин да се научите да мислите по-ясно по широк спектър от въпроси.
Найджъл Уорбъртън
Една важна причина за изучаване на философия е, че се занимава с фундаментални въпроси за смисъла на нашето съществуване.
Найджъл Уорбъртън
У всекиго на света има причина. Ако искаш, ти ще я намериш винаги.
Наоми Уотс
Ние намираме най-много причини да помогнем на тези, които имат най-малко нужда от нас.
Насим Никълъс Талеб
Никога не трябва да се чувствате зле, когато правите грешки... стига да си направите труда да се поучите от тях. Защото често научавате повече, като грешите по правилни причини, отколкото като сте прави по грешни причини.
Нортън Джъстър
Най-много харесвам неща, които имат повече от ефекти и това изглежда е мелодия, която е предимно ефекти. Не разбирам ясно причината.
Орнет Колман
Не исках да пиша книга като син на Стивън Кинг, защото всичко, което направих, беше да се родя, а това не е голямо постижение. Ако това беше причината моята книга да бъде публикувана, нямаше да си струва хартията, на която беше отпечатана. Исках да направя моето нещо.
Оуен Кинг
Имаше някои неща, които трябваше да се кажат, дори ако човекът, на когото ги казвате, не разбира; думи, които трябва да бъдат освободени от мястото им, където пляскането им може да излезе, може да причини вътрешни щети.
Пати Калахан Хенри
Отражението, достоверността на живота, който блести в плътските клетки от душевния източник, е единствената причина за привързаността на човека към тялото си; очевидно той не би отдал грижовна почит на буца глина. Човешко същество погрешно се идентифицира със своята физическа форма, защото жизнените потоци от душата се пренасят в плътта с такава интензивна сила, че човек бърка ефекта за причина и идолопоклоннически си представя, че тялото има собствен живот.
Парамаханса Йогананда
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
48
Следваща