Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Земя" - страница 36
Духовната еволюция е част от съдбата на всяка душа на Земята и всяка душа расте и се развива с различна скорост. Вие сте точно там, където трябва да бъдете.
Джеймс Ван Прааг
Но понякога не когато сами се изправяме пред смъртта, а когато смъртта отнема тези, които обичаме най-много, ние наистина научаваме колко кратко е времето ни на земята и защо това, което правим с това време, е от значение.
Джеймс Коми
От няколко индиански племена, обитаващи околностите на езерото Ери, ние купихме земя при условия, много изгодни за Съединените Щати и, както ние предполагаме, не по-малко изгодни за тези племена.
Джеймс Мънро
Човекът имаше голям късмет, че е изобретил книгата. Без него миналото напълно щеше да изчезне и щяхме да останем без нищо, щяхме да бъдем голи на земята.
Джеймс Солтър
Най-великото утешение на земята за неизлечимо болният човек е хомеопатията.
Джеймс Тейлър Кент
Няма на земята нищо, което дава такова усещане за покой и траен мир, както веселият огън в широката камина.
Джеймс У. Шулц
Твърде често на запад не успяваме да осъзнаем, че дори в източните дисциплини духовният живот не е предназначен за бягство от светския живот. На земята има карма, която трябва да бъде изпълнена, в рамките на дхармата на необходимостта.
Джеймс Хилман
Всяко място на земята е конкретно, подробно и неразбираемо сложно.
Джейн Смайли
Най-зелените пасища са точно тук, на земята.
Дженифър Донъли
Направени сме от глина, нали, и подземни извори и медни нишки във вените ни. Когато ме питат откъде съм, те не искат града на свидетелството ми за раждане, а чия земя е в кръвта ми.
Дженифър Зейнеб Джукхадар
Възможно ли е човек да движи земята? Да; но първо трябва да намери друга земя, на която да застане.
Джереми Бентъм
Рядко човек се появява на земята толкова лош, че да заслужава смърт.
Джим Харисън
Америка е обетованата земя, защото всяко поколение е завещало на децата си обещание, обещание, на което те може да не дойдат да се насладят, но което напълно са очаквали тяхното потомство да изпълни. Така че думите "всички мъже са създадени равни" взеха собствен живот, в крайна сметка предназначени да сложат край на робството и да дадат право на жените. А думите "равна защита" и "надлежна процедура" неизбежно доведоха до края на думите "отделни, но равни", гарантирайки, че стените на сегрегацията ще се срутят, независимо дали на гишето за обяд или в кабината за гласуване.
Джо Байдън
Наземните мини се различават от другите конвенционални оръжия. Когато войната приключи, наземните мини остават в земята и продължават да убиват - в продължение на десетилетия.
Джоди Уилямс
Днес рядко се срещат хора, умеещи да говорят открито истината. Ето защо на земята има толкова много хора, на които думите им се различават от делата.
Джон Бъниан
Земята като наш дом в космоса, един-единствен синьо-бял оазис на живота, заобиколен от черна пустиня.
Джон Грибин
Дайте си разрешение да направите нещо необикновено и невероятно на планетата Земя. Признайте, че имате и можете да направите каквото е необходимо. Не бихте получили истинска и вдъхновяваща мечта без потенциала да я изпълните. Вслушайте се в мъдростта на сърцето си и след това използвайте здравия разум на ума си, за да планирате и планирате живота, който наистина желаете и заслужавате.
Джон Демартини
Не знам дали има място на тази земя, на което принадлежа.
Джон Джейкс
Вечна скръб при всеки случай, на земята не съществува.
Джон Клилънд
Трябва да се опиташ по-силно, за да бъдеш мил, човече. Всички сме в капан заедно на тази земя.
Джон Сандфорд
Неговият авторитет на земята ни позволява да се осмелим да отидем при всички народи. Неговата власт на небето ни дава единствената надежда за успех. И присъствието Му с нас не ни оставя никакъв друг избор.
Джон Стот
На земята няма човек, чиито ръце не са били до лактите в грехове.
Джонатан Карол
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
48
Следваща