Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Земя" - страница 30
Можем да обичаме себе си, като обичаме земята.
Уангари Маатаи
Самата повърхност на Земята е огромен стан, върху който слънцето тъче тъканта на съществуването.
Уейд Дейвис
Най-накрая светът спира да се върти. Под краката й още веднъж земята е твърда.
Уенди Стъб
... трябва винаги да помниш, че тази земя ни владее, а не ние я владеем.
Уилбър Смит
Най-лесното нещо на земята е да не пишеш... Но това е животът на земята, не можеш да имаш всичко.
Уилям Голдман
Земята беше като бижу в кадифената длан на Вселената.
Уитли Стрийбър
На земята има едно единствено безсмъртие, единствена необратимост. Това е смъртта. Докато тя не дойде - всичко може да се промени по волята ти или капризите на съдбата.
Уладзимир Караткевич
Обичайте вярно и докрай тази своя свята земя. Не ти е дадено друго, но не ти и трябва.
Уладзимир Караткевич
На тази земя всички мечтаят за слава.
Уладзимир Караткевич
Тъгата е целуването на здрача на земята.
Уоле Шоинка
Който владее морето, той владее световната търговия, а който владее световната търговия, той владее всичките богатства на земята и нея самата.
Уолтър Рали
Земята през цялото време избягва под краката ни.
Урсула Зибура
Най-ценният дар, който Бог е дал на хората, е разумът. Най-добрата му употреба е търсенето на знания. Да познаваш човешката среда, да познаваш земята и галактиките означава да познаваш Бог. Знанието (науката) е най-добрата форма на молитва.
Фатима Мерниси
Чувството да си на върха на света е страхотно, но най-великото чувство е, когато краката ти са стъпили на земята.
Феликс Баумгартнер
Хората трябва да решат "склонни ли сте да похарчите всички тези пари, за да отидете на Марс?" Мисля, че средностатистическият човек на земята никога не би похарчил такава сума пари - той трябва да ги похарчи за нещо, което има смисъл и това определено спасява нашата планета.
Феликс Баумгартнер
Смейте да рискувате, за да не оставите таланта си погребан в земята.
Фил Найт
Нека сравним последните мисли на средновековен рицар и войници - участници в големите войни от нашата ера: нашите съвременници винаги са зовели майките си, преди душата да се раздели с тялото. Роланд, на прага на вечността, дълго време изброява своите притежания и завладени земи, като ги оплаква като живи същества.
Филип Ариес
Когато живееше на земята, [Исус] се обграждаше с обикновени хора, които го разбираха погрешно, не успяваха да упражнят много духовна сила и понякога се държаха като груби ученици.
Филип Янси
Започването на нов навик или завършване на стар може да се почувства като да пуснеш въже, което се люлее на миля над земята. Така че се чувстваме неохотни да ги пуснем, в края на краищата сме оцелели досега, правейки това, което сме направили, защо да рискуваме.
Филипа Пери
Влюбих се. Чувствах се точно като падане, преобръщане на главата в състояние на непоносима лекота. Земята се наклони около оста си. По онова време не вярвах в романтичната любов, мислейки я за човешка конструкция, изобретение на италианските поети от четиринадесети век. Бях неподготвена за любовта, както бях за доброто и красотата. Изведнъж сърцето ми изглеждаше подуто, твърде голямо за гърдите ми.
Филип Янси
Здравето е това нещо, за което моите приятели пият, докато не паднат на земята.
Филис Дилър
Нашето наследство - и ваше, и мое - не са каменни сгради или декари земя, а смелостта и кръвта във вените ни, завещани от бащите ни.
Флетчър Прат
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
48
Следваща