Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Земя" - страница 2
Избавете ме от писатели, които казват, че начинът, по който живеят, няма значение. Не съм сигурна, че лош човек може да напише добра книга. Ако изкуството не ни прави по-добри, тогава за какво е на земята.
Алис Уокър
Истинският патриот ненавижда несправедливостта на своята земя, повече от всякъде другаде.
Кларънс Дароу
Всички те обичат, когато си шест инча под земята.
Джон Ленън
Няма нищо по-ценно на тази земя, отколкото истинското приятелство.
Тома Аквински
Никога песимист не е разкривал тайните на звездите, не е пътувал до неоткрити земи, нито е откривал ново пространство пред човешкия дух.
Хелън Келър
Продължавайте напред! Падайте. Светът изглежда по-различно от земята.
Опра Уинфри
Най-мощното оръжие на земята е пламтящата човешката душа.
Фердинанд Фош
По-лесно е да завладееш една земя, отколкото да разбереш какво да правиш с нея.
Хорас Уолпоул
Можехме да спасим Земята, но бяхме прекалено евтини, по дяволите!
Кърт Вонегът
Изведнъж ми се стори, че онзи мъничък грах, хубав и син, е Земята. Вдигнах палеца си и затворих едното си око, а палецът ми заличи планетата Земя. Не се чувствах като гигант. Чувствах се много, много малък.
Нийл Армстронг
А какво, ако нашата Земя е ад, на другите планети?
Олдъс Хъксли
Мисля, че да притежаваш земята и да не я разваляш, е най-красивото изкуство, което някога можеш да пожелаеш.
Анди Уорхол
Ако сляп, се спъне в камък, падайки на земята, винаги ще ругае камъкът, въпреки че е виновна неговата слепота.
Хенрик Сенкевич
Когато мисионерите дойдоха в Африка, те имаха Библията и ние имахме земята. Те казаха: Нека се молим. Затворихме очи. Когато ги отворихме имахме Библията и те имаха земята.
Дезмънд Туту
Когато купчина чаши се точи на ръба на масата и предупреждавате, че те ще се сринат на земята, в Южна Африка сте обвинени, когато това се случи.
Дезмънд Туту
И не забравяйте, че земята се радва да усети босите ви крака и ветровете копнеят да играят с косата ви.
Джубран Халил Джубран
Маргаритките са като слънце до земята.
Дрю Баримор
Земята, подобно на слънцето, като въздуха, принадлежи на всички - и на никого.
Едуард Аби
Прекрасна есен! Самата ми душа е сякаш съединена с нея и ако бях птица, бих летяла над земята, търсейки непрекъсната есен.
Джордж Елиът
В огромния потоп от човешки животи, който е залял земята, съвсем не често се случва да се роди истински човек.
Кларънс Дароу
Това, което беше най-значимо за лунното пътуване, не беше, че хората стъпиха на Луната, а че те хвърлиха око към земята.
Норман Казънс
Как изглежда Бог Отец? Въпреки че никога не съм го виждал, аз вярвам - както със Светия Дух - той изглежда като Исус на земята.
Бени Хин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
48
Следваща