Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Земя" - страница 15
Важно е да знаете истории. Усетих как земята се измести, за да направи място за теб, когато се роди, и дойдох да ти разказвам истории, докато си млад. И като мен, вие сте родени с дума на езика си.
Шанън Хейл
Снегът беше твърде лек, за да остане, земята беше твърде топла, за да го задържи. И странният пролетен сняг падна само в онзи златен миг на зазоряване, обръщането на страницата между нощта и деня.
Шанън Хейл
Нито един американски войник не трябва да се допуска да стъпи на иранска земя, независимо от критиките, които имаме към иранското правителство.
Ширин Ебади
На деветнадесет и половина отидох в Израилевата земя, за да обработя почвата си и живея от труда на ръцете си. Тъй като не намерих работа, потърсих препитанието си другаде.
Шмуел Йосеф Агнон
Затворът беше много важен - както навсякъде по земята. Навсякъде изграждането на затвора е първата стъпка в организацията на цивилизована държава.
Б. Травен
Блажени са идиотите, защото те са най-щастливите хора на земята.
Бари Хюгарт
Можете да кажете, че планетата Земя има съществуваща геология и това, което правим като хора и като архитекти е, че се опитваме да сортираме и модифицираме и разширяваме геологията.
Бярке Ингелс
Винаги знаех кой съм и откъде съм дошъл. Не търсех дом в чуждите земи.
В. С. Найпол
Аз не искам да имам нищо общо с вас или с дебелия болен свят, в който живеете. Оставете на себе си вашият прокажен, урбанистичен бордей и вашия негоден ад на земята.
Варг Викернес
Смъртта е състояние на духа - много хора на Земята прекарват целия си живот мъртви.
Габриел Зевин
Цялата земя е затрупана с пътища и цялото море е набраздено от следите на корабите, а над всички пътища и всички води непрекъснат поток от хора преминава нагоре и надолу - пътувайки, както се казва, за тяхно удоволствие. Чудя се какво излизат да видят?
Гертруд Бел
За мен поезията е някой, който се изправя, така да се каже, и казва с възможно най-малко укриване какво е за него или нея да бъде на земята в този момент.
Голуей Кинел
-Тези моменти бяха чудни и божествени, случаи, когато завесата между небето и земята се разкъса и цялото човечество стана свидетел на чудото на ефирните същества.
Даниел Трусони
Някои бракове се сключват на небето, но всички те трябва да се поддържат на земята.
Деби Макомбър
Необходима е смелост на воина да признае, че вашата гледна точка има значение, че вашата истина има значение, вашите дарове са важни и че вашето присъствие на тази земя има значение. Не е нужно да печелите това право; това е ваше като част от вашето първородство.
Деби Форд
Ние не живеем на Земята, ние сме част от това как живее Земята.
Дейвид Ричо
На земята има само един злодей по-популярен от Жокера. Неговото име е Дявол.
Джаред Лето
Всичко, което ни помага да се опознаем по-дълбоко, да се обичаме по-пълно, да подобрим социалните си връзки със семейството и приятелите и да ни ангажира по-пълно със земята, животните и околната среда, е добър ресурс за лечение.
Джед Даймънд
Ние от Америка сме особено пригодени да визуализираме и да разберем прекрасната трансформация на пустинята в земя на прекрасни градове.
Джеймс Хенри Брестед
- Изкуството е вид добив, - каза той. - Артистът е разнообразие от търсачи, търсещи искрящото сребро на смисъла в земята.
Джейн Ъркхарт
Ако ангелите победиха, цялата Земя нямаше да бъде нищо друго освен една гигантска коледна сутринна сутрин, задушаваща вълна от щастие и топлина и грижа и споделяне, поемащи всичко.
Дж. Р. Уорд
Земята е гнездото, люлката и ние ще я напуснем.
Джийн Родънбери
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
48
Следваща