Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Земя" - страница 13
Земята не принадлежи на нас: ние принадлежим към Земята.
Марли Матлин
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Но тогава Фрои погледна назад към мястото, където работата му лежеше недовършена, и това го натъжи, защото имаше нещо в докосването на земята в ръцете му, което го накара да се почувства ценен.
Мелина Маркета
Да, парите могат да бъдат по-добре похарчени на Земята. Но би ли било? Откога парите, спестени от правителството, са изразходвани за образование и изследвания на рака? Винаги се пилее. Да пропилеем малко на Марс. Хайде да излезем и да играем.
Мери Роуч
Правилото, което използвам е, ако не излиза от земята, изглеждайки по начина, по който изглежда, когато го ядете, внимавайте.
Мехмет Оз
Търсенето на спокойствие - един от начините за молитва, която ражда светлина и топлота. Забравете за кратко себе си, знайте, че мъдроста и състраданието лежат в тази топлота. Когато вие отидете на тази планета, опитайте да забележите, истинският вид на небесата и земята; това е възможно, ако вие не позволите на себе си да бъдете парализирани от страх и решите, че всички ваши жестове и пози ще са свързани с това, което си мислите.
Морихей Уешиба
Няма мъж по лицето на земята, който може да задоволи най-дълбоките копнежи на женското сърце - Бог ни е направил по такъв начин, че никога не можем да бъдем истински доволни от нещо или някой по-малко от Него.
Нанси Лий Демос
Хората не са толкова добри, колкото би трябвало да сме в състояние да съпреживяваме чувствата и мислите на другите, били те хора или други животни на Земята. Така че може би част от нашето официално образование трябва да бъде обучение на съпричастност. Представете си колко различен би бил светът, ако всъщност това бяха "четене, писане, аритметика, съпричастност".
Нийл Деграс Тайсън
Нищо не ни е по-близо от небето. Земята е под краката ни и ние стъпваме върху нея, но небето е вътре в нас.
Никос Казандзакис
Растежът на човешкия ум все още е високо приключение, в много отношения най-високото приключение на земята.
Норман Казънс
Ако човек харесва живота, ако умее да се наслаждава на всяка минута, прекарана на тази земя, ако знае как да намира радост за себе си дори в малките неща, значи е млад, каквито и цифри да са записани в паспорта му.
Олег Рой
Никога не съм очаквала, че когато имам дъщеря, че една от най-важните ми задачи ще бъде да защитя детството й от превръщането на пазар в земята на маркетолозите.
Пеги Оренщайн
Да бъдеш напълно жив, напълно човек и напълно буден означава непрекъснато да бъдеш изхвърлян от гнездото. Да живееш пълноценно означава да бъдеш винаги на ничия земя, да изживяваш всеки момент като напълно нов и свеж. Да живееш означава да си готов да умреш отново и отново.
Пема Чодрьон
Травмата е ад на земята. Разрешената травма е дар от боговете.
Питър Левин
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
За да покажем колко голяма част от Земята е покрита от океаните, можем да обърнем внимание на факта, че едно цяло полукълбо, с център близо до Нова Зеландия, би имало само една десета от площта си като суша! А средната дълбочина на моретата е над две мили.
Пол Шумейкър
Мога да правя каскадите на земята, но никога не съм бил добър с височини.
Райън Рейнолдс
Липсва ми през цялото време. В главата си знам, че си е отишла. Единствената разлика е, че свиквам с болката. Това е като да откриеш голяма дупка в земята. Като начало забравяш, че е там, и продължаваш да падаш. След известно време все още е там, но се научаваш да го заобикаляш.
Рейчъл Джойс
Най-лесното нещо, което можете да намерите на Божията зелена земя, е някой, който да ви каже всички неща, които не можете да правите.
Рич Девос
Земята се опитва да се освободи от инфекция от човешки паразит.
Ричард Престън
По-големият фокус върху дизайна във всички нови домове ще използва най-добре земята, ще създаде домове и обществени пространства и ще засили структурите на градския живот.
Ричард Роджърс
От най-щастливите моменти в човешкия живот според мен е заминаването на далечно пътешествие в непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, оловната тежест на рутината, наметалото на много грижи и робството на цивилизацията, човекът се чувства отново щастлив.
Ричард Франсис Бъртън
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
48
Следваща