Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възможност" - страница 49
Когато кучето няма възможност да избяга, то се опитва да се скрие.
Сизар Милан
Осигурете на хората си възможност да успеят и те ще го направят. Дайте на хората си разбираеми цели и те ще ги постигнат. Вдигнете високо летвата и хората ви ще направят всичко възможно, за да я достигнат.
Джордж Стайнбренър
Бих се върнал в театъра, но разбери, телевизията е една машина. На всички го казвам. Опитвал съм се преди години успоредно да съчетавам театъра и телевизията. Невъзможно е. Не можеш две неща, винаги едното страда. Тогава съм избрал телевизията, за хубаво или за лошо. Но никога не бягам от театъра. Все пак аз съм завършил актьорско майсторство и никога не изключвам възможността да се върна в театъра, да направя някоя постановка, стига да ми харесва материалът, да имам доверие на режисьора. Това са много важни неща. Не съм затворил тази страница, напротив. Но се радвам за Сашо, изключително талантлив човек.
Димитър Рачков
Помня, че по време на интервюто със Стоичков почти не задавах въпроси. Повече го слушах. Много се вълнувах от срещата с него. Покрай снимките ни след това за реклами имах възможност да го опозная добре и да общуваме повече. Абе, как този човек не каза една лоша дума на никого?! Говорят, че бил груб! Не е вярно! Елате да го видите на терен. На обяд например има осигурен кетъринг на снимките от продукцията, но въпреки това той поръчва за всички огромна паеля, колкото цяла маса. Широко скроен човек е Стоичков. Не е лицемер. Не го ли кефиш, си аут! Кефиш ли го – си в играта!
Димитър Рачков
Престъпността и корупцията в България са огромни проблеми и щом се отворят границите, страната ни ще изнесе и двете в ЕС. Членството в ЕС ще даде много нови възможности на престъпниците. Те ще разширят империите си, а корумпираните бюрократи, които крадат от народа и от ЕС, ще получат шанс да източат още повече пари, когато започнат да пристигат милиардите долари субсидии." - в. "Сънди таймс.
Кирил Рашков
Водещ: "Два, три дни отсрочка искаше и всичко щеше да се оправи, но не я получи, минаха доста дни, от БФС казаха днес, че нищо не е платено, от ЦСКА няма..."; Александър Томов: "След това нямах възможност. Аз мисля, че те са вече направени, но проверете този факт. Имайте предвид, че 10 дни или 8 дни на практика ЦСКА не функционираше. Вие знаете с какви работи бяхме обсипани и засипани."
Александър Томов
Вярвам че във всеки отговор на тези противоречия, човека има възможността да избира само между това да върви напред и това да тръгне назад; тези избори, които се преобразуват в специфични дейности, довеждат близко до регреса или близко да прогреса на човешката природа, която е в нас.
Ерих Фром
Вярвам, че всички хора по природа са бисексуални. Всеки трябва да има възможност да експериментира с еротичните си фантазии.
Нели Фуртадо
Ако възможностите не са равни, то най-добре да си на върха!
Робърт Хайнлайн
Осъзнайте главно, че в рамките на цялата тази размяна на стоки и услуги можете да откриете редица възможности за забогатяване.
Наполеон Хил
Никога досега в световната история не е имало толкова много благоприятни възможности, както в наше време, за онзи, който е готов да даде, преди да получи.
Наполеон Хил
...Възможностите изглеждат по-ценни за нас, когато тяхната наличност е ограничена.
Робърт Чалдини
Малки са възможностите на септември да го докара до тридесет и нагоре градуса, но уви... тази година се справя доста успешно.
Емил Чолаков
Във физическо отношение, както и в обществено, не бива да искаме да бъдем повече, отколкото ни позволяват възможностите.
Никола дьо Шамфор
На един обяд в Ньошател с принц Хенрих абат дьо Ренал така се разприказвал, че не дал възможност на принца да си отвори устата. Наложило се последният да се престори, че уж нещо пада от тавана, и да се възползва от настъпилото мълчание, за да вземе думата.
Никола дьо Шамфор
Чувствам, че пенсионираните генерали не бива никога да пропускат възможността да запазят мълчание що се отнася до въпроси, за които повече не носят отговорност.
Норман Шварцкопф
Не е ли печално, че желанието надживява с толкоз години възможностите?
Уилям Шекспир
И до ден днешен съжалявам, че през 1990 г. отхвърлих сценария на филма "Телма и Луиз". Можех да целуна Брад Пит, а това направи Джина Дейвис. Яд ме е, че пропуснах страхотна възможност.
Шер
Предишна
1
...
46
47
48
49
(Текуща)
Следваща