Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възможност" - страница 4
Всички имат равни възможности и мисля, че това важи за всичко.
Мукеш Амбани
Имах някои добри възможности. Имах късмета, че имах възможността да правя нещата по различен начин. Архитектурата е за изненада.
Оскар Нимайер
Ако имаше възможност и някакъв талант, нямаше как да не напреднеш, защото това беше отворен пазар. Имаше света на рекламата и имаше документалния свят.
Ричард Донър
Другата възможност беше, че нямаше какво да се каже, че изборът не беше между правилен и грешен, а между грешен, по-грешен и колкото може по-грешен.
Ричард Русо
И идва момент в живота ти, когато осъзнаеш, че ако не се възползваш от възможността да бъдеш щастлив, може никога повече да не получиш нов шанс.
Ричард Русо
Когато ви се предостави възможност, осигурете съвършенство и никога не се отказвайте.
Робърт Родригес
Ако спрем да мислим за бедните като жертви или като бреме и започнем да ги разпознаваме като устойчиви и креативни предприемачи и ценим съзнателните потребители, ще се отвори цял нов свят на възможности.
С. К. Прахалад
Това, което прави новата технология, е да създаде нови възможности за извършване на работа, която клиентите искат да свършат.
Тим О'Райли
Обсебен съм от архитектурата. Вярно е, неспокоен съм, опитвайки се да се намеря като архитект и как най-добре да допринеса в този свят, изпълнен с противоречивост, несъответствие и неравенство, дори страст и възможност.
Франк Гери
Не забравяйте, че във всеки отделен случай в историята процесът на адаптация е превишавал бавността. Не търсете невъзможното, но не позволявайте на пътя ви да се отклони от тихото и твърдо настояване за пълни възможности за вашите сили.
Франц Боас
С успеха на шоуто получавате възможност да обърнете внимание на нещата, в които вярвате.
Брадли Уитфорд
Най-опасното е да отнемете от хората възможността да се смеят над това, което им се струва смешно.
Дани Де Вито
Придобиването на умения изисква редовна среда, адекватна възможност за практикуване и бърза и недвусмислена обратна връзка за коректността на мислите и действията.
Даниел Канеман
Интелигентността е не само способността да се разсъждава; това е и възможността да се намери подходящ материал в паметта и да се разгърне вниманието, когато е необходимо.
Даниел Канеман
Истинското човешко същество... е значението на Вселената. Той е танцуваща звезда. Той е избухналата сингулярност, бременна с безкрайни възможности.
Дейвид Зиндел
- Понякога, - каза той, - Мисля, че животът е само една дълга поредица от раздути възможности.
Джак Макдевит
Успехът в бизнеса е по-малко функция на грандиозни прогнози, отколкото е резултат от възможността да се реагира бързо на реални промени, когато настъпят.
Джак Уелч
Това е много опияняваща роша. Мисля, че Жокерът живее между два свята - реалноста и илюзията. Аз получавам възможността да нарушавам правилата, променяйки себе си всички наоколо с най-необичайният образ.
Джаред Лето
Възможността не е лукс; тя е толкова важна като хляба.
Джудит Бътлър
Разумът и духът заедно съставят онова, което ни отделя от останалия животински свят, това, което дава възможност на човека да знае истината и това, което му позволява да умре за истината.
Едит Хамилтън
Вие сте тук, за да дадете възможност на божествената цел на Вселената да се разгърне. Ето колко сте важни!
Екхарт Тол
Масовата комуникация, радиото и най-вече телевизията се опитват, не без успех, да унищожат всяка възможност за уединение и размисъл.
Еудженио Монтале
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
49
Следваща