Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възможност" - страница 2
Винаги се старая да превърна всяко бедствие във възможност.
Джон Д. Рокфелер
Казват ни, че талантът създава свои възможности. Но понякога изглежда, че интензивното желание създава не само собствените си възможности, но и собствените си таланти.
Ерик Хофер
Човечеството може да понесе загубата на всичко: всичките му притежания могат да бъдат откъснати, без да накърнят истинското му достойнство; - всичко освен възможността за подобрение.
Йохан Готлиб Фихте
Аз не съм образован човек. Никога не съм имал възможността да се науча на нещо, освен как да се бия.
Панчо Виля
Писателят естествено трябва да заработва, за да има възможност да съществува и да пише, но той в никакъв случай не трябва да съществува и да пише заради заработката.
Карл Маркс
Истинската религия не извежда хората извън света, а им дава възможност да живеят по-добре в него и провокира усилията им да го оправят.
Уилям Пен
Имаме страна с големи възможности не само за престъпниците, но и за държавата.
Владимир Путин
Без скок на въображението или мечтите ние губим вълнението на възможностите. Мечтите са в крайна сметка форма на планиране.
Глория Стейнем
Бог е създал много възможности в случай, че някои от прототипите му се провалят – това е значението на еволюцията.
Греъм Грийн
Всеки човек в течение на деня има не по-малко от десет възможности да промени живота си. Успехът идва при този, който умее да ги използва.
Андре Мороа
Младост - това е епохата на пропуснатите възможности.
Сирил Конъли
Късметът е прекрасен и трябва да имате щастие, за да имате тази възможност. Но след това трябва да имате талант и да можете да го използвате.
Франк Синатра
Ако винаги правиш само правилният избор, то ти се лишаваш от възможности да растеш.
Хийт Леджър
Наистина имах много мечти, когато бях дете, и мисля, че голяма част от това се дължеше на факта, че имах възможност да чета много.
Бил Гейтс
Аз казвам, че късметът е, когато възможността се появи и ти си подготвен за нея.
Дензъл Уошингтън
Възможностите обикновено са маскирани като тежката работа и затова повечето хора не ги разпознават.
Ан Ландърс
Продай на човек риба и тя го изхрани за един ден, научи човек на риболов и си изгубил чудесна бизнес възможност.
Карл Маркс
Главният повод за питие - е желанието да се държиш по определен начин и да получиш възможност да свалиш своята вина от алкохола.
Мигнън Маклафлин
Нерешителността е крадец на възможности.
Джим Рон
Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен.
Кърт Вонегът
Песимист е човек, който си създава трудности от своите възможности, а оптимист е този, който си създава възможности от своите трудности.
Хари С. Труман
Страхът пред възможността за грешка не бива да ни отказва от търсенето на истина.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
49
Следваща