Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 8
За всеки, който плаче, животът има някакво значение.
Халдоур Лакснес
В нашата култура се отделя твърде много внимание на външноста, възраста и социалният статус. А единственото, което всъщност има значение е любовта.
Хелън Филдинг
Моите собствени ранни преживявания във войната ме накараха да подозирам ценността на дисциплината, дори и в онази сфера, където тя често се разглежда като първото съществено значение за успеха.
Хърбърт Рийд
Известната поговорка "Бог е любов", обикновено се приема, означава, че Бог е като нашето непосредствено емоционално угаждане, а не че значението на любовта трябва да има нещо като "другостта" и ужаса от Бога.
Чарлз Уилямс
Не мисля, че филмовите звезди имат национално значение - това е толкова просто.
Шарук Кхан
Когато някой, без значение на колко години е, загуби родител, мисля, че боли същото, както ако си само на пет години, разбираш ли? Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Защото когато Бог лекува тяло, това е времево; но когато Бог спасява душа, това има вечно значение.
Бени Хин
Сигурен съм, че майките са важни във всяка култура, но особено в корейското общество, ролята на майката е от голямо значение.
Бонг Джун-хо
Това, което знаем, има значение, но кои сме ние е по-важно.
Брене Браун
Без значение колко хора се интересуват от теб, помисли си тя, ако не можеш да бъдеш открит с тях за това кой си всъщност, ти си все още сам.
Дайан Чембърлейн
Театърът, литературата, художественият израз, който не говори за своето време, няма значение.
Дарио Фо
Но всички изчезват, без значение кой ги обича.
Дейв Егърс
От най-голямо значение е хората и правителствата в много повече страни от нашата да осъзнаят, че е по-опасно да имаш достъп до ядрено оръжие, отколкото да не ги притежаваш.
Алва Мюрдал
Всичко, което някога исках, беше да направя храната достъпна за всички; да покажеш, че можеш да правиш грешки - аз правя непрекъснато - но няма значение.
Джейми Оливър
Остани съсредоточен. Говорете за неща, които ще имат значение за хората, разбирате ли? Това е икономиката, глупако.
Джеймс Карвил
Мисля, че Ралф Нейдър е най-големият лъжец в американската политика, когато каза, че няма значение кой е президент.
Джеймс Карвил
Интересът ми към икономиката винаги е бил в целия корпус на икономическата теория, взаимовръзките между различните области на теорията и тяхното значение за формулирането на икономическата политика.
Джеймс Мийд
Човек променя миналото, за да формира бъдещето, но има истинско значение за модела, който най-накрая се появява, който се противопоставя на всякакви по-нататъшни промени.
Джеймс Солтър
Без значение как пътувате, все още продължавате.
Джеф Голдблум
Бях толкова смешен през целия си живот, че сега малко повече или малко по-малко едва ли има значение.
Джийн Рис
Самата борба е най-важна. Трябва да се стремим да бъдем повече, отколкото сме. Няма значение, че няма да постигнем крайната си цел. Усилието само по себе си носи собствена награда.
Джийн Родънбери
Не бих придал твърде голямо значение на тези студентски бунтове. Спомням си, когато бях студент в Сорбоната в Париж, от време на време излизах и се бунтувах.
Джон Фостър Дълес
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
49
Следваща