Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 38
Разграничаването между емоцията и убеждението или преценката, която предизвиква, често е от основно значение за решението на нечий проблем.
Джей Е. Адамс
Мисля, че рецензиите вече са загубили голямо значение заради интернет; всеки изпитва нещата по едно и също време.
Джей Зи
Честната, проста работа за младите хора е от съществено значение за тяхното благосъстояние.
Джей Парини
Започвайки в края на 18-ти век, някои немски учени започват да разглеждат Свещеното писание не като едно откровение, а поредица от вдъхновени текстове, които са се случвали в определени времена и места и са имали различни и многозначни значения.
Джей Парини
От съществено значение за имиджа на консерваторите е идеята, че те са врагове на установената ортодоксалност, бунтовници срещу догматичната политическа коректност, която преобладава в левицата.
Джейкъб Уайсбърг
Не изхвърляйте приятелството си с тийнейджъра си заради поведение, което няма голямо морално значение. Ще има много реални проблеми, които изискват от вас да стоите като камък. Запазете големите си оръжия за тези ключови конфронтации.
Джеймз Добсън
Мисля, че го разбрах сега. Няма значение колко е хубав домът - важно е само да се чувстваш като у дома.
Джейми Форд
Подобно на толкова много неща, които Хенри е искал в живота си - като баща си, брака си, живота си - той е пристигнал малко повреден. Несъвършен. Но не му пукаше, това беше всичко, което той искаше. Нещо, на което да се надявам и той го беше намерил. Нямаше значение в какво състояние е.
Джейми Форд
Никой не може да ти каже какво да правиш. Без значение какво ви плащат. Без значение какви задължения чувствате, че им дължите. Всяка секунда ви определя. Бъдете това, което сте, а не кой да е друг или който някой друг иска да бъдете.
Джеймс Алтъчър
Няма значение колко успешен или неуспешен сте в момента. Важното е дали вашите навици ви водят по пътя към успеха. Трябва да бъдете много по-загрижени за текущата си траектория, отколкото за текущите си резултати.
Джеймс Клиър
Но понякога не когато сами се изправяме пред смъртта, а когато смъртта отнема тези, които обичаме най-много, ние наистина научаваме колко кратко е времето ни на земята и защо това, което правим с това време, е от значение.
Джеймс Коми
Главното е, че ние се обичаме един друг Докато, ние се обичаме, останалите нямат значение.
Джеймс Кейн
Защо е толкова трудно да се съберат онези неща, които наистина имат значение в живота, и да се заселим само сред тях? Имам предвид определени пейзажи, хора, зверове, книги, стаи, метеорологични условия, плодове.
Джеймс Солтър
За повечето американци работата е от основно значение за техния опит със света и корпорацията е една от основните институции на американския живот, с огромно въздействие за добрите и лошите върху това как живеем, мислим и чувстваме.
Джеймс Суровецки
Художествената литература е най-ефективна, когато нейните теми са неизказани. Идеалната художествена измислица има някаква тематична призрачност, при която романът най-силно маркира своите значения, докато преминава, изчезва, по-скоро както на улицата снегът става по-мръсен, по-маркиран, тъй като изчезва.
Джеймс Уудс
Чувствах, че съм загубил нещо. Но не нещо глупаво, като ключовете или дъвката ми; по-скоро като ръката или крака ми, нещо, което наистина имаше значение. Като нещо, без което бих могъл да живея, но би направило живота много по-труден, ако липсваше. И животът е достатъчно труден. Животът е достатъчно труден с всичко, което ни е дадено.
Джеймс Фрей
Това, което някой нарича моите книги, за мен е без значение. Считам ги за произведения на изкуството, а правилата и категориите и етикетите не означават нищо.
Джеймс Фрей
Как можем да се опознаем сами?... Душата се нуждае от интимна връзка, не само за да се индивидуализира, но просто за да живее. За това се нуждаем от връзки от най-дълбокия вид, чрез които можем да се реализираме, където е възможно саморазкриване, където интересът и любовта към душата са от първостепенно значение.
Джеймс Хилман
Когато човек се бори със съдбата, действително значение има само главното: живота, оцеляването и смърта.
Джейн Хокинг
Нещата, които имат най-голямо значение в живота ни, не са фантастични или велики. Те са моменти, когато се докосваме един друг.
Джак Корнфийлд
Няма значение дали имате религия или сте агностик, не вярвате в нищо. Можете само да оцените (без да знаете или разберете) тайните на живота.
Джак Корнфийлд
Ангажиментът ни за цялост е от значение, готовността да се разгърнем във всеки дълбок аспект на нашето същество.
Джак Корнфийлд
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
49
Следваща