Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 31
Затворете ушите си за всички неблагоприятни предложения. Няма значение, ако хората ви наричат глупак и мечтател. Мечтайте.
Уолъс Д. Уотлъс
Без значение какво казвате на себе си, вие искате да спечелите. Опитвате се да изглеждате небрежно, сякаш не мислите: "О, моля ви, изберете ме".
Упи Голдбърг
В работата аз никога не гледам на националността на хората. За мен най-голямата ценност е самият филм. Няма значение, кой го е снимал.
Фани Ардан
Колко наистина този дневник съдържа моите истински и неприкрити мисли - винаги го пиша според хумора, в който съм, и ако непознат смята, че си заслужава да бъде прочетен, колко капризен - нахален и причудлив трябва да изглеждам! - един момент летящ и полулуд, следващият тъжен и меланхоличен. Без значение! Неговата истина и простота са единствените му препоръки.
Фани Бърни
Авторитетното одобрение е от съществено значение, тъй като за вярващия стойността на истината, която ви се казва, е нейната претенция за обективност.
Фелипе Фернандес-Арместо
В живота никога не трябва да се привързваме към преценките на другите и да не слушаме жестокостта и клюките на хората. Необходимо е да се опитаме да разберем слабостите на нашите близки и тези, които ни обичат, и да им простим за болката, която са ни причинили. Защото това, което наистина има значение, е същността на емоциите, а не видимото.
Ферзан Йозпетек
При бягането единственото оборудване, което наистина има значение - поне манталитетът беше в онези дни - бяха чифтът обувки, които носите.
Фил Найт
Смъртта трябва просто да се превърне в дискретен, но достоен изход на мирен човек от полезно общество, което не е разкъсано, дори не прекалено разстроено от идеята за биологичен преход без значение, без болка или страдание и в крайна сметка без страх.
Филип Ариес
Опитвам се да събудя нещо в паметта, но не е толкова лесно да си спомня на място, където всеки камък е надарен с някакъв смисъл и значение. Флоренция винаги помни себе си и в същото време създава нещо ново, което трябва да бъде запомнено.
Филип Казан
Когато продавате продукт или услуга, нямате - не е задължително да е абсолютно перфектен, въпреки че съм предоставил език, който е такъв. Когато си политик, една грешна дума променя цялото - променя значението на нещо.
Франк Лунц
Понякога истината няма значение. Главното е това, че тя ти е известна.
Франк Милър
Исках да напиша роман, в който значението е в историята и героите и подсъзнателното, в нюансите и нюансите. Вълнуващо е да развиваш това като писател.
Франк Перети
Стимулите бяха важни за привличането на кандидата да приеме конкретна работа, но веднъж постъпил на работа, това почти нямаше значение. Хората, които са подтикнати да се представят, го правят въз основа на вътрешно желание, а не на външни стимули. Те искат да свършат добра работа.
Франс Йохансон
От съществено значение е да разберем мозъка си в някои подробности, ако искаме да оценим правилно мястото си в тази огромна и сложна вселена, която виждаме навсякъде около нас.
Франсис Крик
Без значение колко разумен е човекът, той не може да разбере цялото зло, което прави.
Франсоа дьо Ларошфуко
Наследственост или възпитание, няма значение. Все пак за всичко са виновни родителите.
Франсоа Лелорд
Винаги съм отдавал голямо значение на начина, по който се поставя и провежда експеримент... експериментът трябва да бъде настроен така, че да се отворят възможно най-много прозорци на непредвиденото.
Фредерик Жолио-Кюри
Марсианците бяха също толкова безпристрастни и вездесъщи. Никакви места не ги интересуват повече от други. Дали Белият дом, дали публичен, няма значение.
Фредрик Браун
Известно е, че човечеството по своята природа е склонно - винаги и навсякъде - към опасно преувеличаване на историческото значение на съвременните събития поради факта, че те са важни лично за поколението, което е обхванато от тези събития.
Арнолд Джозеф Тойнби
Защото няма значение в каква програма и по какъв начин е създадена добрата работа. Безсмислено е да познаваш тънкостите на инструмента, с помощта на който не умееш нищо добро да направиш.
Артемий Лебедев
Тя беше преминала епохата, когато религията вече може да има истинско значение.
Фумио Нива
Основен източник на дълголетието и активния, пълноценен живот на човек се явява неговата трудоспособност и трудолюбие. При това няма съществено значение, какъв с труд - умствен или физически се занимава човек. Важно е, видовете дейности да се съчетават разумни.
Фьодор Углов
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
49
Следваща