Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 29
Истината остава истината, без значение кой го изразява - десетгодишно селско момче или дребен виенски професор.
Стивън Фрай
Утвърждението е почти като мантра. Всъщност няма значение дали това, което потвърждавате, все още не е напълно вярно. Повтаряйки едно утвърждение отново и отново, то се вгражда в подсъзнанието и в крайна сметка става вашата реалност.
Стюарт Уайлд
Нашата култура е толкова обсебена от знаменитости, че за да покажат на хората, че имат значение, те трябва да покажат интимността си, за да се славят.
Сюзан Айзъкс
Без значение къде те отвежда животът... мястото, където стоиш във всеки един момент, е свята земя. Обичайте силно, обичайте широко и обичайте дълго и ще намерите доброта в това.
Сюзън Вриланд
Докато елементът на страстта е от съществено значение за постигането на целта, страстта е добра само когато я контролирате, а не обратното.
Сюзън Дейвид
Колко необходимо и колко пълно с надежда е да съберем тези книги и ръкописи и да ги съхраним. Той заявява, че всички тези истории имат значение, както и всяко усилие да се създаде нещо, което да ни свързва един с друг, с нашето минало и с това, което предстои.
Сюзън Орлийн
Освен това мисля, че истинската причина е, че животът няма смисъл. Искам да кажа, без очевидно значение. Събуждаш се, отиваш на работа, правиш разни неща. Мисля, че всеки винаги търси нещо малко необичайно, което да го занимава и да му помогне да прекара времето.
Сюзън Орлийн
Нищо няма значение, освен значението, което му придавате.
Т. Харв Екър
От съществено значение е да разпознаете как старите ви начини на мислене и действие са ви докарали точно там, където сте в момента.
Т. Харв Екър
Имам хубава къща, хубави коли, хубави часовници, хубави неща. Имам пари в банката. Нямам нужда от няколко лири - както е сега. Всичко това е без значение за мен.
Тайсън Фюри
Няма значение какво носите - ако имате добри обувки и добра чанта, ще изглеждате добре.
Тамара Мелън
Практиката на хладнокръвие може да бъде вътрешен ресурс, към който да се обърнем, когато се сблъскаме с трудни моменти. Практиката на хладнокръвие включва мълчаливо повтаряне на фраза, докато размишлявате върху нейното значение.
Тара Бенет-Голман
Клатя глава, за да се отърва от цялото това безполезно мислене и се заех със задачата да преброя нещата, които имат значение.
Тара Съливан
Хората все повече започват да чувстват, че самата демокрация е унищожена от тази последна фаза на глобализацията и че политиката няма значение, защото не променя нищо.
Тарик Али
Искам бъдеще, в което децата ми да се чувстват в безопасност и да бъдат оценени и горди, че са това, което са. Сърцето ми е едно с всички герои от Арабската пролет, без значение колко малка е тяхната роля. Знам, че те вярват, подобно на мен, че ние работим за свят, в който арабин може да живее с другия по уважителен и достоен начин.
Тауакул Карман
Когато си влюбен, разстоянието престава да има значение.
Тахир Шах
Без значение какво, без значение под каква форма, след като се присъедините към реда на градовете, след като станете част от него, чистата честност е просто илюзия.
Тахсин Юджел
Светлината влезе в тъмнината и тъмнината не я разбра, но това вече нямаше значение, защото светлината сега заличаваше тъмнината.
Тед Декър
Когато децата са наистина малки, всички те изглеждат еднакво. Нито една реч, нито една социална свързаност не могат да подчертаят достатъчно значението на ранната образователна намеса.
Темпъл Грандин
Без значение колко дълго в стаята е тъмно, час или милион години, в момента, в който лампата на осъзнаването светне, цялата стая става светеща. Ти си тази осветеност. Ти си тази ясна светлина.
Тензин Уангял Римпоче
Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Доброто мнение на никого за вас няма по-голямо значение от вашето.
Терез Ан Фаулър
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
49
Следваща