Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 24
Мат откри, че без значение колко ужасен е бил в началото, не е възможно да остане ужасен. Сякаш мозъкът му каза: Добре. Това е достатъчно. Да намерим нещо друго за правене.
Нанси Фармър
За да дам кратка версия, научих, че всяко човешко същество, със или без увреждания, трябва да се стреми да направи всичко възможно и като се стремите към щастие, вие ще стигнете до щастието. За нас, виждате, да имате аутизъм е нормално – така че не можем да знаем със сигурност какво е вашето "нормално" дори. Но докато можем да се научим да обичаме себе си, не съм сигурен доколко има значение дали сме нормални или аутисти.
Наоки Хигашида
Идеите имат значение и имат последствия.
Натаниъл Брандън
Няма значение какво се подлага на изпитание - тялото или духът, общият знаменател е един - да презираме опасността и да прегърнем празнотата.
Наташа Мостърт
Ако приучиш себе си към бедствия, тези бедствия загубват в края на краищата значение.
Нацуме Сосеки
Те тайна част от американското правителство ли са или мощна частна корпорация? Има ли разлика? За мен това няма значение. Това са едни и същи краища.
Неди Окорафор
За разлика от това, което може да ви се каже в други сектори на живота, когато наблюдавате Вселената, размерът има значение, което често води до учтивата "завист на телескопа" на събирания на астрономи аматьори.
Нийл Деграс Тайсън
Ако ще имаме двукамарен парламент, мисля, че винаги трябва да има запазено място за хора, чийто произход и опит са от решаващо значение за благосъстоянието на нацията.
Нийл Кинък
Имам наистина силни идеи. Просто трябва да изчакате подходящия момент. Времето е от решаващо значение тук. Не мога да отделя много енергия и усилия, опитвайки се, да речем, да създам шоу, което искам да продуцирам, докато в момента съм в друго шоу.
Нийл Патрик Харис
Най-накрая разбрах, че без значение какво направих или кого намерих, аз - той - никой от нас - никога няма да мога да спечеля спомените, които тя имаше за татко, спомените, които я успокояваха, дори докато я натъжаваха, защото тя беше изградила свят от тях, в който знаеше как да оцелее, дори ако никой друг не можеше.
Никол Краус
Няколко месеца след сърдечния ми удар, петдесет и седем години след като се отказах от него, започнах да пиша отново. Направих го само за себе си, не за някой друг и това беше разликата. Нямаше значение дали намеря думите и нещо повече, знаех, че ще бъде невъзможно да намеря правилните.
Никол Краус
Смъртта сама по себе си няма значение. Заразява не тя, а причината и, а причина можем да измислим всякаква.
Николай Ердман
Няма значение дали имате или не глава, трябва да носите правилния вид шапка.
Никос Казандзакис
Да се изключи изобщо религиозното учение от образованието... е много опасна и любопитна тенденция. Резултатът е да се даде на езичеството ново значение и влияние.
Никълъс Мъри Бътлър
Пътищата са от съществено значение за всеки тип развитие на селското стопанство.
Норман Борлауг
Обучението на ума има значение. Това не е просто лукс или допълнителен витамин за душата. Той определя качеството на всеки миг от живота ни.
Норман Дойджи
Това, от което хората най-много се нуждаят сега, е да приложат своите умения за преобразуване към онези неща, които са от съществено значение за тяхното оцеляване. Те трябва да превърнат фактите в логика, свободната воля в цел, съвестта в решение. Те трябва да превърнат историческия опит в дизайн за един разумен свят.
Норман Казънс
Така оцеляваш в неоживеното, така губиш това, което не можеш да понесеш да загубиш, така се преоткриваш, преодоляваш насилниците си, изпълняваш амбициите си и срещаш любовта на живота си: като следваш истината, без значение къде те отведе.
Огастин Бъроуз
Но винаги ли е необходимо да вмъквате значение в действията си, ако се опитате да промените хода на нещата? Свободата често е враг на разума.
Андре-Марсел Адамек
- Не е ли ужасно? Колко бързо се губи значението на истинските ценности?
Андреас Ешбах
Времето и историята имат значение. Под двойните истини за Божия суверенитет и човешката значимост времето и историята отиват някъде и всеки от нас е не само уникален и значим в себе си, но имаме уникална и значима роля в собствения си живот, в нашето поколение, и следователно в цялостния размах на историята.
Ос Гинес
Липсата на значителна помощ за развитие само увеличи значението на търговията за бъдещето на Централна Америка.
Оскар Ариас Санчес
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
49
Следваща