Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 23
Няма значение колко вселени идват и си отиват, аз винаги ще помня кои бяхме заедно.
Мери Пиърсън
Без значение какво могат да кажат бардовете, няма романтика да умреш за мъж.
Мери Уилямсън
...търсете ме не с очите си, а с душата си. Душата вижда какво наистина има значение.
Мери Уилямсън
Хората се променят въз основа на това, което чувстват, а не на това, което знаят. Което означава, че разбирането на всички тези съвети няма значение, ако няма дълбоко, дълбоко, вътрешно осъзнаване защо е важен.
Мехмет Оз
Наистина, това, което има значение в дългосрочен план, е да се придържате към нещата и да работите ежедневно, за да ставате по-добри в тях.
Анджела Дъкуърт
Никой не може да бъде добър в нещо без усилие, без значение какви са вашите способности.
Анджела Дъкуърт
Всеки знае, че усилията са важни. Това, което беше откровение за мен, беше колко много имаше значение.
Анджела Дъкуърт
Коледна Тривия: Преди да се превърне в голям празник за пазаруване, се смята, че Коледа е имала "религиозно" значение.
Анди Боровиц
1. Теологията е важна, защото правилните доктринални вярвания са от съществено значение за отношенията между вярващия и Бог.
Милард Ериксън
Предполагам в крайна сметка няма значение какво искахме. Важното е какво избрахме да правим с нещата, които имахме.
Мира Грант
Някои неща не могат да бъдат разбрани, без значение колко си мислите за тях. Научавате ги от собствен опит.
Михаел Енде
Когато хората са заедно, няма значение къде са телата им.
Михаил Павлович Шишкин
Все пак опитът ме научи, че познаването на нечий враг е от ключово значение за победата във всяка битка.
Мишел Зинк
Животът е труден. Това е велика истина, една от най-големите истини. Това е голяма истина, защото след като наистина видим тази истина, ние я надхвърляме. След като наистина разберем, че животът е труден - след като наистина го разберем и приемем - тогава животът вече не е труден. Защото след като бъде прието, фактът, че животът е труден, вече няма значение.
Морган Скот Пек
Само чрез отричане на абсолютната истина зад науката ще запазим значението на разума.
Морис Мерло-Понти
Бях свидетел на много смъртни случаи... Спасяването на човешки живот беше нещо наистина, наистина красиво... без значение кои са те. Не само израелците ми дължат живота си. Гарантирам, че много терористи, много палестински лидери ми дължат живота си - или с други думи дължат живота си на моя Господ.
Мосаб Хасан Юсуф
Без значение колко внимателно се вглеждаме, е трудно да намерим умствен акт, който да се осъществи без подкрепата на някаква физическа функция.
Моше Фелденкрайс
Гениалният лозунг, според който публичният дълг няма значение, защото "ние го дължим на себе си", е очевидно абсурден.
Мъри Ротбард
Успехът изисква фокусирано внимание на вашето време и енергия. Това е вярно, без значение какво искате да постигнете - да промените света или просто да смените апартаментите. Всички истории за успех се свеждат до това, че един човек има целенасочена цел - толкова фокусирана понякога може да изглежда като мания.
Найджъл Къмбърланд
Всичко има значение и малките неща се броят в живота .. Толкова често в този бърз свят забравяме важността на ефективната комуникация.
Найджъл Къмбърланд
Твърде лесно и опростено е да се почувствате, че ако все още не сте успели, няма да успеете в бъдеще. Преодоляването на фаталистичното мислене е от съществено значение, ако наистина искате голямо бъдеще.
Найджъл Къмбърланд
Някои рани трябва да се излекуват, без значение колко време е минало или колко време е останало.
Налини Синг
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
49
Следваща