Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 22
Понякога кръвната връзка няма значение.
Мария Барет
Вероятно най-голямото предизвикателство са актьорите, без значение колко талантлив е актьорът, те нямат способността да бъдат на повече от едно място от един определен момент, което е много неприятно.
Марк Гугенхайм
Времето се разтяга и успокоява, но все пак достигаме, защото тогава сме принадлежали. Искаме да знаем. Понякога това знание е болезнено, неудобно или дори осъдително. Но е от съществено значение. Разкрива ни това, което сме били и можем да бъдем.
Марк Мустян
С течение на поговорката историята се пише от победителите, написани от онези, които остават да я разкажат. Без значение колко изкривена или едностранчива е историята, много от нас рядко се сещат да поставят под въпрос как би изглеждала тази история, ако бъде разказана от другата страна.
Марк Уолин
Всъщност историята, независимо от жаждата си за научно познание, има две функции: лечение и борба. Тези мисии са били изпълнявани по различни начини по различно време, но значението им остава непроменено.
Марк Феро
Хазартът в средновековна Франция е бил прост бизнес. Всичко, от което се нуждаехте, бяха приятели, гърне и пиле. Всъщност нямахте нужда от приятели – можеше да правиш това с враговете си – но тенджерата и пилето бяха от съществено значение.
Марк Форсайт
Силата не е всичко. Душевната чистота и съблюдаване на нормите на морала също имат значение.
Марк Чаран Нютън
Когато вярвате в себе си, приемате слабостите си като неща, които можете да подобрите, и признавате силните си страни като неща, с които да се гордеете, можете да станете по-истинска версия на себе си. Хората може да приемат това по-истинско аз, а може и да не, но ако наистина вярвате в себе си, тогава това няма да има значение.
Марк Чевертън
Старая се да направя всичко, което мога, днес и да не мисля за утрешните дни. Всичко, което има значение, става именно сега.
Марк Шпиц
Някои части от населението започват да осъзнават, че характерът е изключително важен и че той не може да се измери с нещата, с които обичаме да го измерваме: таблоидите и т.н. Характерът е от решаващо значение за лидера, да бъде морален лидер и по-добре да го направим основен в нашия списък или ще продължим да получаваме повече от същото.
Марта Стаут
След като една книга беше започната, Алмен трябваше да я завърши, без значение колко лоша беше. Той направи това не от уважение към автора, а от любопитство. Той вярваше, че всяка книга има тайна, ако само отговорът защо е написана.
Мартин Зутер
Никоя конкретна религия не е успяла да осигури изключителните права за силата на молитвата. Без значение кой сте, всички ние имаме способността да се възползваме от тази невероятна и прекрасна сила. След като осъзнаете това, вие ще бъдете изпълнени с желанието да помогнете и на другите да осъзнаят това. Все повече хора резонират с това разбиране и това може да доведе до по-прекрасно бъдеще за човечеството.
Масару Емото
Да обичаш себе си означава да обичаш живота. От съществено значение е да разберем, че правим себе си щастливи, като правим другите щастливи.
Матийо Рикар
Това, което се случва с вещите, няма значение.
Матю Куик
Редовността е от ключово значение: лягане по едно и също време, събуждане по едно и също време без значение какво. Но мисля, че също така не става въпрос само за количество - това е, което открихме. Става въпрос и за качеството.
Матю Уокър
Не мисля, че идеята да бъдеш видян променя значението си. Мисля, че винаги е вярно. Когато връзките започнат да имат проблеми, това е почти винаги, защото вече не се чувстваме забелязани от този човек.
Матю Хъси
Иронията е думата, която забравям значението веднага след като я потърся, но имам чувството, че живея в постоянно състояние на нея.
Маурийн Джонсън
Не е от значение само това, че за пръв път от 1923г. насам се срещам с шахматист от висшата класа, но и това, че изпитах себе си в психологическия шах.
Макс Еве
Ако започнете да се страхувате, че нещо може да се обърка, или се тревожите какво ще си помислят другите, лесно е да забравите какво наистина има значение.
Мая ван Уейгънън
Истинският свят, независимо дали ни харесва или не, е точно тук, точно сега. Всичко това, всеки ден, е важно. Всеки има значение. Всичко, което правим, оказва влияние върху другите, пряко или косвено, независимо дали го осъзнаваме или не.
Меган Макафърти
Но никога не само списанията са направили разликата, не мисля. Това е и начинът, по който учениците са един с друг... начина, по който говорят за книги, автори и себе си. Не само техните проблеми, но и техните страсти. Начинът, по който формират малко общество и обсъждат всичко, което има значение за тях. Книгите запалват огъня - независимо дали става дума за вече написана книга или празен дневник, който трябва да бъде попълнен.
Мег Уолицър
Няма голямо значение каква линия приемате като жена, ако се впуснете в традиционна мъжка територия, злоупотребата все пак идва. Не това, което казвате, го подтиква, а просто фактът, че го казвате.
Мери Биърд
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
49
Следваща