Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 16
Някои мостове, които сте преминали сами, без значение кой ви е откарал до ръба.
Дж. Р. Уорд
В днешно време всеки предполага, че когато се събуди сутрин, ако има въпрос, той ще получи отговор. Защото имат интернет. Без значение какъв е въпросът, някой ще отговори на въпроса им.
Джак Уайт
Да бъдеш интелектуалец означава да си задаваш много въпроси, на които не намираш отговор. Широк спектър от идеи не гарантират единомишленици. Всичко което е истинско и има значение са твоите чувства. Ето какво значи за мен музиката.
Джанис Джоплин
Наследството ми няма значение. Не е важно да ме запомнят. Важно е, когато застана пред Господа, той да каже: "Браво, добър и верен слуга." Искам да завърша силно.
Джеймз Добсън
Живейте в постоянна благодарност. Без значение какво е състоянието днес, без значение колко тъмно, колко мрачно, колко болезнено и трудно... днес е просто мимолетен изход от вчерашните глупости. Как се чувствате днес и на какво обръщате вниманието си, изгражда утре.
Джеймс Артър Рей
Смисълът на това, което правя, е, че всъщност няма значение каква е книгата или историята, докато те движи, информира, предизвиква, забавлява или променя.
Джеймс Фрей
Думата сила има такова общо негативно значение в нашето общество. За какво говорят хората? Говорят ли за мускули или за контрол?
Джеймс Хилман
Всичко има значение. Всичко, което правите, докосва някого по някакъв начин, въпреки че може да не го разберете.
Дженифър Ашли
Баща ми имаше изражение – "Щастливецът става сутрин, поставя двата крака на пода, знае какво ще направят и смята, че все още има значение".
Джо Байдън
Вярвам, че да се тревожим за проблемите, измъчващи нашата планета, без да предприемаме стъпки за тяхното противопоставяне, е абсолютно без значение. Единственото нещо, което променя този свят, е предприемането на действия.
Джоди Уилямс
Тъжната истина е, че истината е почти без значение в съда.
Джой Филдинг
Цялата техника няма значение... само ако усещането е правилно.
Джон Колтрейн
Истинското значение на думата параноя е - човек или личност, който има способността да свързва събития, които привидно не са свързани.
Джон Колман
Не искам да знам колко е часът. Не искам да знам какъв е денят и къде съм. Всичко това няма значение.
Джон Кракауер
Става дума за величието на Бог, а не за значението на човека. Бог направи човека малък, а Вселената голяма, за да каже нещо за себе си.
Джон Пайпър
Желайте животът ви да се брои за нещо страхотно! Копнейте животът ви да има вечно значение. Искате това! Не пътувайте през живота без страст.
Джон Пайпър
Общото значение на благодарността е да бъдеш благодарен за получените ползи. Въпреки че това е важно, чувствам, че енергията на благодарност е една от най-мощните привличащи сили във Вселената. Сърце, изпълнено с Деня на благодарността, дори когато изявите ни казват, че сме затънали в недостиг, конфликти и страдания, ни премества на по-висока честота в съзнанието и скоро ставаме свидетели на реалността, блестяща през илюзията.
Джон Рандолф Прайс
Ако нищо няма значение, тогава няма какво да спаси.
Джонатан Сафран Фоер
Няма значение колко лошо рисувате, стига да не рисувате зле като другите хора.
Джордж Мур
Масовата продажба и разпространение на романи и вестници беше от решаващо значение за възхода на въображаемата нация.
Джордж Ритзър
По-добре се въоръжете, за да отговаряте на въпросите на вашите деца и внуци... без значение какъв е въпросът... без да бъдете осъждащи.
Джош Макдауел
Когато казваме, че джендърът се изпълнява, обикновено имаме предвид, че сме поели определена роля или сме действали по някакъв начин и че нашата актьорска игра или нашата роля играят решаващо значение за пола, който сме, и пола, който представяме на света.
Джудит Бътлър
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
49
Следваща