Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 15
Очите имат голямо значение в киното, както ме е учил господин Капра. Разбира се, трябва добре да се произнесе диалога, за да се получи. Но е голямото актьорско изкуство да изразяват чувствата именно с очите!
Барбара Стануик
За мен е от съществено значение да имам вътрешния мир и спокойствие на молитвата, за да слушам тишината на Бог, която ни говори в личния ни живот и историята на нашето време за силата на любовта.
Адолфо Перес Ескивел
Америка е място, където можете да успеете, без значение кой сте. Аз съм доказателство за това. Но трябва да работите много усърдно и да сте готови да търпите болка. Трябва да си поставите цел и да спечелите на пазара, независимо от температурата на въздуха. Трябва да платите цената за успех.
Бил О'Райли
Нищо, което има значение в този свят, не се случва, освен ако лидерите не го ръководят.
Бил Хайбълс
Преминаването на времето не е стабилно нещо. Хората се опитват да го измерват, но изглежда, че някои дни са натъпкани години, а други преминават за миг на око. Някои дни имат значение, а други не.
Блу Балиет
Постоянството е уникална умствена сила; сила, която е от съществено значение за борбата с ожесточената сила на многократните отхвърляния и много други препятствия, които чакат и са част от победата в бързо движещ се, постоянно променящ се свят.
Боб Проктър
Трябва да оставим настрана нашите желания и да обърнем внимание на реалността. Никой не може да приеме истината, докато се крие от нея. Когато дадено решение има значение, трябва да се взираме в истината безпогрешно. Само тогава можем да намерим мир в избора си.
Брандън Мъл
Без значение какво казва статистиката, винаги има начин.
Бърни С. Сийгъл
Ако при нормални условия е важно умението, което има значение, в такива екстремни ситуации духът е този, който спасява.
Валтер Бонати
Нищо всъщност няма значение освен това, което правите сега в този момент от времето.
Айлийн Кади
В крайна сметка краят на живота има значение само за приятели, семейство и други хора, които преди сте познавали. За всички останали това е просто още един край.
Габриел Зевин
Забрави фонтана на младостта, приятелю мой. Можеш да доживееш до хиляда и няма да има значение. Посредствености като теб заслужават безсмъртие.
Гари Щейнгарт
Хомеопатията има огромно значение при обръщане на заболявания като диабет, артрит, бронхиална астма, епилепсия, кожни изригвания, алергични състояния, психични или емоционални разстройства, особено ако се прилага в началото на заболяването.
Георгос Витулкас
Когато сме мотивирани от цели, които имат дълбоко значение, от мечти, които се нуждаят от завършване, от чиста любов, която се нуждае от изразяване, тогава ние наистина живеем живот.
Грег Андерсън
Трябва да станем толкова силни и трябва толкова безмилостно да отслабваме противниците си, че никой враг никога няма да се осмели да ни атакува отново. За да се постигне това, от съществено значение е изменението на границите на запад и на изток.
Густав Щреземан
Създаден си като шедьовър и си един от изразите на Бог за красота. Ниски, високи, слаби, дебели, лунички, големи очи, малки... няма значение.
Дана Греш
Няма значение за Бога в живота ми, Бог е моят живот. Не бих бил, без Бог. Предполагам, че би трябвало да съм мъртъв.
Дани Трехо
Западните бизнесмени често не разбират значението на установяването на човешки взаимоотношения.
Даниъл Голман
Необходима е смелост на воина да признае, че вашата гледна точка има значение, че вашата истина има значение, вашите дарове са важни и че вашето присъствие на тази земя има значение. Не е нужно да печелите това право; това е ваше като част от вашето първородство.
Деби Форд
Всяко дете ходи на училище, изпълнено с въпроси за значението. Знаеш ли, "Какво е моето място във Вселената? Какво означава да си човек? Какво представляват хората?" Съществуващите курсове не могат да ви помогнат да отговорите на тези въпроси. Те дори не могат да ви помогнат да ги попитате.
Дейвид Крисчън
Хората, които знаят, знаят. Останалите, наистина нямат значение.
Дейвид Маккалъм
Истинският дзадзен се предава всеки момент. Но предаване на какво? Наистина няма значение как ще го наречем: Бог или Дао, или Дхарма, или Буда, или истинската ни същност... Важен е актът на отпускане, предаване. Самият акт на отпускане ни отваря напълно.
Денис Генпо Мерцел
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
49
Следваща