Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение" - страница 12
Ние осъзнаваме значението на гласът си, само когато мълчим.
Малала Юсафзаи
Надеждата не означава нищо... Действието е единственото, което има значение.
Маргарет Питърсън Хадикс
Нямаше нищо против как изглежда към другите хора, защото магията на детската стая го беше превърнала в истински, а когато сте истински, опърпаността няма значение.
Марджъри Уилямс
И какво значение има, когато светлината влезе в стаята, където спи дете, а будната майка, отваряйки очи, желае повече от всичко да бъде несъбудена от това, което не може да назове?
Марк Странд
За мен значение има само любовта, и аз правя нещо само с нещата, които се въртят около нея.
Марк Шагал
Имате свободата да живеете и да оставите да живеете, да обичате и да позволите да обичате. Да си дадеш свободата е едно от най-здравословните и конструктивни неща, които можеш да направиш за себе си и хората, които имат значение за теб.
Марта Бек
Гневът предизвиква гняв, страхът предизвиква страх, без значение колко добронамерени сме.
Марта Бек
В рамките на култа към Уолстрийт, изковал Мит Ромни, правенето на пари оправдава всяко поведение, без значение колко е продажно.
Мат Таиби
Има само една състезателна стратегия, която има значение. Това е тази, с която действам: Влезте начело и не позволявайте на никой да ви подмине.
Меган Макафърти
Сякаш имаш план и някой идва и те кара да искаш да промениш всичко, но все още харесваш първия си план, без значение колко фантастичен те кара да се чувстваш вторият.
Мелина Маркета
Момчетата бяха научили, че смехът възпира безпокойство. Това изчисти мистерията. Ако можехте да се посмеете на нещо, то изтривате значението му.
Мери Астор
Това, което мисля, е всичко, което ми остава. Умът ми е единственото нещо, което ме прави различен от изискан тостер. Това, което мислим, има значение - това е всичко, което наистина имаме.
Мери Пиърсън
Когато знаете, че всичко има значение - че всеки ход се брои толкова, колкото всеки друг - ще започнете да живеете живот с постоянна цел.
Анди Андрюс
Щом наистина разберем, че животът е труден - след като наистина го разберем и приемем - тогава животът вече не е труден. Защото след като бъде прието, фактът, че животът е труден, вече няма значение.
Морган Скот Пек
Твърде много хора, особено в евангелизма, смятат, че индивидът е всичко, което има значение, и че корпоративното измерение е разсейване или отклонение. Разбира се, християнството е дълбоко лично за всеки християнин; никой не се губи в Божието царство. Но не можете да играете това срещу корпоративното измерение.
Н. Т. Райт
Винаги ще обичам рап, без значение какво става.
Нас
Имам повече артистичен контрол в по-малко шоу. Но всъщност няма значение. Понякога можете да имате най-малката роля в най-малката продукция и все пак да окажете голямо влияние.
Нийл Патрик Харис
Мисля, че любовта ми е разказване на истории. Без значение какво е, това е разказване на истории. И така, какъвто и да е носителят, какво е подходящо за историята, аз обичам да го правя.
Нийл Строс
Без значение под каква система живеете, няма избягване от закона, че винаги печелят най-силните, най-жестоките и най-малко щедрите.
Ориана Фалачи
В общество, което празнува несъщественото, архитектурата може да окаже съпротива, да противодейства на прахосването на форми и значения и да говори своя собствен език.
Петер Зумтор
Жените придават голямо значение на приятелството, но забравят че за нея, мъжете се отнасят така недоверчиво, а любовниците ревниво.
Пол Бурже
Освен значението си за много клонове на науката, знанието за океаните има практическа стойност за човечеството. Интелигентното развитие на нашата риболовна индустрия, полагането на океански кабели, правилното изграждане на пристанищни съоръжения, океанската търговия и навигация, както и дългосрочното прогнозиране на времето, всичко това зависи от разбирането на океана.
Пол Шумейкър
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
49
Следваща