Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Значение"
Докато обичаме, всичко има значение. Докато ни обичат, всичко има смисъл...
Добромир Банев
Няма значение. Опитай отново. Провали се отново. Провали се по-добре.
Самюъл Бекет
Често съм се чудил как става така, че всеки човек обича себе си повече от всички останали хора, но все пак отдава по-малко значение на собственото мнение за себе си, отколкото на мнението на другите.
Марк Аврелий
Не е от значение колко мъже е имало в моя живот – от значение е колко живот е имало в моите мъже.
Мей Уест
Ако жените не съществуваха, всички пари на света щяха да изгубят значението си.
Аристотел Онасис
Идеалист смята, че краткосрочният период не се отчита. Един циник вярва, че в дългосрочен план няма значение. Реалист вярва, че това, което е направено или оставено отменено в краткосрочен план, определя дългосрочния план.
Сидни Харис
Това, което има значение, не е големината на кучето в битката, а големината на битката в кучето.
Дуайт Айзенхауер
Да бъда най-богатият човек в гробището, не е от значение за мен ... Да заспя през нощта с мисълта, че сме направили нещо прекрасно ... това има значение за мен.
Стив Джобс
Приятелката ми винаги се смееше по време на секс - без значение какво четеше.
Стив Джобс
Когато майка ти пита: "Искаш ли един съвет?", това е чиста формалност. Няма значение дали ще отговориш с "да" или "не". Така или иначе ще получиш съвета.
Ерма Бомбек
Без значение колко щастлива е една омъжена жена, винаги й доставя удовоствие да открива, че има мъже, които мечтаят да не е.
Хенри Луис Менкен
Следващо значение за свободата и справедливостта е народното образование, без което нито свободата, нито справедливостта могат да бъдат постоянно поддържани.
Джеймс Гарфийлд
Светлината си мисли, че се движи по-бързо от всичко друго, но греши. Без значение колко бързо се движи тя, винаги открива, че мракът е стигнал там първи и я чака.
Тери Пратчет
Най-важното нещо е да се наслаждаваш на живота си и да бъдеш щастлив - това е всичко, което има значение.
Одри Хепбърн
Хората, които не са в състояние да се мотивират сами, трябва да се задоволяват с посредствеността, без значение колко впечатляващи са техните таланти .
Андрю Карнеги
Всеки път, когато отида да гледам филм - това е магия - без значение за какво се разказва в него.
Стивън Спилбърг
Пълното и справедливо обсъждане е от съществено значение за демокрацията.
Джордж Сорос
Избавете ме от писатели, които казват, че начинът, по който живеят, няма значение. Не съм сигурна, че лош човек може да напише добра книга. Ако изкуството не ни прави по-добри, тогава за какво е на земята.
Алис Уокър
Когато стъпя на сцената нищо няма значение. Аз не мисля за това като за работа. Това е като голяма забава.
Майли Сайръс
Значението на информацията е право пропорционално на нейната невероятност.
Джери Пурнел
Всяка капка в океана има значение.
Йоко Оно
Значенията не са предопределени от ситуациите, но ние определяме себе си от значенията, които даваме на ситуациите.
Алфред Адлер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
49
Следваща