Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вид" - страница 38
Връзките от всякакъв вид са мощни и винаги влияят на художника. Това е неизбежно.
Джак Уайт
Живеете в същия вид сивота като мръсните неща, които са ви образували.
Джак Фини
Бих казал, че връзката между изкуството и науката е много слаба за мен. Просто се интересувам и от двете. Не мисля, че интересът ми към изкуството засяга вида на науката, която правя.
Джана Левин
Щастливият край е само пауза. Има три вида големи завършеци: Отмъщението. Трагедия. Прошка. Отмъщението и трагедията често се случват заедно. Прошката изкупува миналото. Прошката отблокира бъдещето.
Джанет Уинтерсън
Има два вида маркетинг: скъп и евтин. Скъпият маркетинг е този вид, който не работи. Евтиният маркетинг е този вид, който работи - независимо от разходите.
Джей Конрад Левинсън
Когато беше бременна с Теди, тя се страхуваше, че ще роди дете, което не обича да чете. Това би било като раждане на чужд вид.
Джей Кортни Съливан
Мисля, че религиозната практика позволява на човек да открие емоционална и психологическа истина от вида, който не е достъпен в светския свят.
Джей Парини
Всички видове хазарт, от бинго до бакара, са доброкачествено забавление за повечето хора, пристрастяващо към малцина и способно да породи нежелани странични ефекти за обществото.
Джейкъб Уайсбърг
Има по-висока и по-мощна част от вас. Висшият ви Аз ще дойде чрез вашата интуиция, съвпадения и синхрон от всякакъв вид.
Джеймс Ван Прааг
Ограничаването на калориите удължава продължителността на живота на всеки досега тестван организъм, включително мая, червеи, мухи, гризачи и маймуни. Също така забавя или дори предотвратява свързани с възрастта заболявания, включително деменция, диабет, сърдечно-съдови и коронарни заболявания, невродегенеративни нарушения и няколко вида рак.
Джеймс Диниколантонио
По време на ограничаване на калориите и на гладно нивата на глюкоза в кръвта и инсулин рязко намаляват. По-ниската инсулинова сигнализация намалява сигнализирането за растеж, но удължава продължителността на живота при няколко вида животни.
Джеймс Диниколантонио
Първоначално описанията за удължаване на живота с ограничаване на калориите изглеждат радикални, но проучванията са потвърдили връзката многократно при множество видове.
Джеймс Диниколантонио
Никога не съм виждал кандидат - никога не съм виждал човек - който с най-ограничен брифинг може да разбере измеренията, параметрите, нюансите на всичко от всякакъв вид политика или политически проблем.
Джеймс Карвил
Консерваторите буквално разглеждат това като вид слабост да говорят с хора, различни от своите. Нищо не би ме отегчило повече, отколкото да седя цял ден да говоря и да слушам куп либерали.
Джеймс Карвил
В Съединените щати има два вида големи компании. Има такива, които са били хакнати от китайците, и такива, които не знаят, че са били хакнати от китайците.
Джеймс Коми
Зависим от всякакъв вид винаги търси по-нови, по-интензивни преживявания. След известно време той изгражда имунитет към прилив на усещания, който получава от зависимостта си. Той търси по-големи височини, по-високи залози.
Джеймс Лавгроув
... има два вида любов - разумна, трезва любов, подлежаща на оценка, и съвсем друга.
Джеймс Олдридж
Компаниите отдавна събират данни, за да разбият клиентската си база на определени сегменти. Сега политическите партии също са усвоили микро-таргетирането, използвайки данни за навици на пазаруване, дейности за свободното време, история на гласуване, дарения за благотворителност и т.н., за да определят вероятните поддръжници и вида на апелациите, които най-вероятно ще ги спечелят.
Джеймс Суровецки
Не е достатъчно само да си майка. Не е само социалният натиск върху майките от определени видове феминизъм и други източници. Има и икономически натиск върху тях.
Джеймс Хилман
Наистина се радвам на компанията на децата си... Не съм от хората, които казват "Да, децата ми са мои приятели", това е ужасен вид майка, но имам щастието, че има моменти, в които го правят искат ме наоколо и се чувствам късметлия, че ме пуснаха в техния свят.
Джейн Голдман
Да бъдеш човек сам по себе си е трудно и затова всички видове селища (с изключение на градовете-мечти) имат проблеми. Големите градове имат трудности в изобилие, защото имат хора в изобилие.
Джейн Джейкъбс
Без да разпознават убеждението, което стои зад поведението, някои възрастни реагират на поведението с някакъв вид наказание, като обвиняване, позор или причиняване на физическа болка. Този вид отговор само потвърждава убеждението на ученика, че той или тя не принадлежи, създавайки порочен кръг, който води до повече лошо поведение. В този цикъл дълбоката нужда на ученика от принадлежност, принос и умения изобщо не се разглежда.
Джейн Нелсън
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
50
Следваща