Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вид" - страница 35
Не знаех какъв вид съм аз и защо трябва да убивам...
Берил Бейнбридж
Ако не сте заобиколени от собствения си вид, помисли си той, телепатията само засилва самотата. Нито един апартамент не е по-самотен от този, в който звуците на забавление се чуват зад стената.
Боб Шоу
Усещането за заинтересованост може да действа като вид неврологичен сигнал, насочвайки ни към плодотворни области на изследване.
Бъръс Фредерик Скинър
Това са видовете истории, които наистина ми е интересно да разказвам: лоши истории за лоши хора, които ми харесват.
Брайън Азарело
Героите работят много добре, когато отразяват времето, в което действат. За да запазят тези герои статични - като Супермен е изобретен през 30-те, Жената чудо през 40-те - ако все още действат под тези видове ограничения, те биха умрели. Тези поп култури, точно като гръцките митове, трябва да отразяват времето, в което се разказват техните истории. Това ги прави актуални.
Брайън Азарело
Актьорите са вид разказвачи, които измислят. А да бъдеш разказвач е истинско изкуство.
Брайън Кранстън
Обичам да си представям, че светът е една голяма машина. Знаете ли, машините никога нямат допълнителни части. Те имат точния брой и вид части, от които се нуждаят. Така че си мисля, че ако целият свят е голяма машина, трябва да бъда тук по някаква причина. И това означава, че и вие трябва да сте тук по някаква причина.
Брайън Селзник
Обичам това време от годината. Имам в предвид промеждутъка между Деня на благодарността и Рождество Христово, когато никой във Вашингтон даже не си дава вид, че работи.
Брайън Хейг
Просто ми харесва екшън-приключенските филми. Няма закон, който да казва, че не можете да работите във всички видове драматични неща.
Брандън Лий
Рисковете за сърдечни заболявания, инсулт, депресия, диабет, астма и дори много видове рак са засегнати от свързаните с травмата промени в системата за реакция на стрес. Емпатията и връзката засягат физическото, а не само психическото уелнес и здраве.
Брус Пери
Ние не сме в затвора, така че сме свободни и щастливи? Не. В този живот сме в различен вид затвор. Трябва да се изправим срещу него и да освободим Истанбул и себе си също.
Бурхан Сьонмез
Под релаксация нямам предвид заспиване пред телевизора или разпускане с приятели. Вида, за който говоря, е успокояване на умствената дейност и оттегляне на тялото и ума от външната стимулация.
Бърни С. Сийгъл
Знанието също беше вид власт, вариант на власт.
В. Е. Шуаб
Бизнесмен е някой, който купува в десет и се радва да излезе на дванадесет. Другият вид човек купува в десет, вижда, че се увеличава до осемнадесет и не прави нищо. Той чака да нарасне до двадесет. Когато падне до две той чака да се върне към десет.
В. С. Найпол
Има един вид братство между заядливи компютърни учени, които припокриват всичките им различия.
Вал Макдърмид
Ината е слабост, имаща вид на сила; тя произхожда от нарушението на равновесието на съюза между волята и разума.
Василий Жуковски
Презрение към хората - най-лошият вид богохулство.
Вернер Мич
В интерес на големия бизнес и подземния свят Путин въведе мораториум върху смъртното наказание, внесе законопроект за изключване на този вид наказание от Наказателния кодекс, като конфискация на имущество от лица, извършили тежки престъпления. Само за това присвояващите и подкупи са готови да му издигнат златен паметник.
Виктор Илюхин
Първоначално поведението на всеки индивид се осигурява от неговата вътрешна биологична структура и външни условия. Много е трудно да се направи граница между поведението, което осигурява оцеляването на индивида и оцеляването на вида.
Владимир Болшаков
Понятието действителност е много условно. Във всеки случай за нас съществува само в този вид, в който се отразява в нашето въображение.
Владимир Войнович
Питаше се защо във Великобритания може да пие почти всеки възможен вид кафе, включително някои, които смяташе за нелепо, но намирането на добра чаша чай става все по-трудно и трудно.
Гавин Смит
Единственият начин да си представим звука от този вид писъци е да го мислим като звук, произведен, когато Вселената се отвори, за да пропусне смъртта.
Гавриел Савит
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
50
Следваща