Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вид" - страница 33
По отношение на формалното образование, може би донякъде липсва. Никога не съм завършил училище. Аз съм самоук предприемач, това е най-добрият вид, повярвайте ми.
Аравинд Адига
Всяка книга е вид борба и е чудо, когато излезе.
Аравинд Адига
В известен смисъл журналистиката може да бъде както полезна, така и вредна за писател на художествена литература, тъй като видът на писането, който трябва да направите като журналист, е толкова различен. Трябва да е ясно, недвусмислено, кратко и като писател често се опитвате да правите неща, които са по-двусмислени. Намирам, че писането на художествена литература често е противоотрова за четенето и писането на твърде много журналистика.
Аравинд Адига
Съвършенството е непривлекателно, поне никога не ме е привличало; привлекателна е само перфектната половина: известна незавършеност, някакъв вид, например белег. Съвършенството е абсолютно, следователно по същество мъртво.
Арнон Грюнберг
Основен източник на дълголетието и активния, пълноценен живот на човек се явява неговата трудоспособност и трудолюбие. При това няма съществено значение, какъв с труд - умствен или физически се занимава човек. Важно е, видовете дейности да се съчетават разумни.
Фьодор Углов
Да не си с този, когото обичаш, Лора, с единствения човек, с когото трябва да прекараш живота си – това е като вид жива смърт. Да се събуждаш всяка сутрин и да знаеш, че все още си тук. Да имаш този кратък, сладък момент на празнота, преди умът ти да ти напомни кой си и защо си нещастен. Беше като ад. Жив ад, създаден от сърцето.
Хариет Еванс
Но мисълта за насилието, страха, гнева, разбитото сърце, което тя е претърпяла и синът й е страдал, мисълта за всички мъже през всички епохи, които са се измъквали с този вид глупости отново и отново.
Хариет Тайс
Холивуд пуска два вида продукции - филми и слухове.
Харолд Робинс
Фундаментализмът е един вид решение да не променяте мнението си за нещо... Много от нас са фундаменталисти... защото ни се отрази доста добре.
Хауърд Гарднър
Това, което обикновено се нарича "интелигентност", се отнася до езиковите и логическите способности, които се оценяват в определени видове училища и за определени училищни задачи. Не оставя малко място за пространствена интелигентност, лична интелигентност, музикална интелигентност и т.н.
Хауърд Гарднър
Вярата е вяра в невидимото. Ако имате някакъв вид вяра, вече вярвате в невидимото.
Хедър Греъм
Еволюцията е коренът на атеизма, на комунизма, нацизма, бихевиоризма, расизма, икономическия империализъм, милитаризма, либертинизма, анархизма и всякакъв вид антихристиянски системи на вярвания и практики.
Хенри Морис
Странно е, какъв ужас ние винаги изпитваме при вида на мъртвеца!
Хенри Райдър Хагард
Чистенето за мен се явява вид терапия. Всеки път, когато ми е нужно да взема отговорно решения или се притеснявам за някой проблем, аз започвам пълно чистене.
Хали Бери
В целия му външен вид имаше нещо антисептично.
Хорас Маккой
Това, че сте един и същ вид, не означава, че всички сте едно щастливо семейство. Важното е да се разбираме. Това е любов!
Хуан Сънми
Какъв вид войник носи музика вместо пушки?
Хуанг Сок-йонг
Грешките на другите трябва да се прощават, а собствените не бива. Собствените лишения могат да се изтърпят, но вида на чуждите не бива.
Хун Дзъчън
Военното министерство приготвя три вида отчети: един, за да излъже обществеността; втори, за да излъже министерският кабинет; и трети, за да излъжат сами себе си.
Хърбърт Аскуит
Разбира се, не само в Япония хората са мигрирали в града. По целия свят повече от нас живеят в град, отколкото не. От 2000 година официално станахме градски вид.
Цин Ли
Именно когато сме изпълнени със страхопочитание при вида на природата, ние започваме да мислим за неща извън себе си. Чувството на страхопочитание ни помага да забавим и да спрем да се тревожим. Той трансформира отрицателните емоции в положителни чувства. Дава ни пауза и ни носи радост.
Цин Ли
Егоизмът на стабилния или твърд вид по правило е по-горчиво възмутен от по-непостоянния сорт, главно, без съмнение, защото, имайки повече приемственост и цел, той е по-страшен.
Чарлз Кули
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
50
Следваща