Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вид" - страница 14
Видът на всеобхватен економичен шпионаж и опити за извличане на информация от всякакви институции са добре документирани, но мисля, че в този контекст има опасност от опростяване и разглеждане на този сектор от кибернетичното пространство като еднопосочна улица.
Миша Глени
Сега, след смъртта на Хийт, аз внезапно разбрах, какво е печал - това е като планинска река. Тя постоянно се изменя, всеки миг се явява пред теб в нов вид.
Мишел Уилямс
Търсенето на спокойствие - един от начините за молитва, която ражда светлина и топлота. Забравете за кратко себе си, знайте, че мъдроста и състраданието лежат в тази топлота. Когато вие отидете на тази планета, опитайте да забележите, истинският вид на небесата и земята; това е възможно, ако вие не позволите на себе си да бъдете парализирани от страх и решите, че всички ваши жестове и пози ще са свързани с това, което си мислите.
Морихей Уешиба
Философията е активност: тя е начин на мислене по определени видове въпроси.
Найджъл Уорбъртън
За емоционални разстройства разходките и различни видове физическа активност са много добри. Какво може да направи с човек плуването, движение във вода! След водни процедури вие ставате просто друг човек.
Наталия Бехтерева
Не е ли най-лошата болка да знаеш, че има лек за болестта на твоето дете и след това да не можеш да го получиш? О, това трябва да е един от най-лошите видове болка в света...
Неди Окорафор
Мисля, че беше странна грешка да има хора със собствена музикална кариера и да съдят хората, защото когато са твърде критични, това ги засяга. Те не искат да бъдат толкова честни, защото трябва да поддържат външния си вид.
Нийл Патрик Харис
Тълпата трябва да се гледа право в очите. Даже когато ти нямаш и понятие, какво твориш, ти трябва да имаш такъв вид, сякаш знаеш, какво правиш, окръжаващите все едно ще си мислят, че ти си истински професионалист.
Нийл Сандерсън
Казват, че кухните на различни китайски провинции са възникнали първоначално, за да обслужват различни видове избирателни райони. Пекин беше кухнята на чиновниците. В Шанхай това беше кухнята на богатите търговци и индустриалци. В Сечуан, храната на обикновените хора. Много страхотни сечуански ястия произлизат от уличните сергии.
Никол Монес
Аз съм силно вярваща, че аксесоарите могат да направят или разчупят външния вид.
Нина Гарсия
Не срещам често хора, които искат да страдат от сърдечно-съдови заболявания или каквото и да е, и ние получаваме тези неща в резултат на натрупването през целия живот на различни видове молекулни и клетъчни увреждания.
Обри Де Грей
По принцип тялото има огромно количество вградени машинарии против стареене; просто не е 100% изчерпателна, така че позволява да се случат и натрупват малък брой различни видове молекулни и клетъчни увреждания.
Обри Де Грей
Оттогава току-що чета и чета - но, каза се, предполагам, че има сал от писатели, към които се връщам отново и отново, не толкова защото искам да пиша като тях, дори и да бях способен, а просто за един вид стилистичен изстрел в ръката.
Пенелъпи Лайвли
Теорията на случайността се състои в това, че всички събития от един и същи вид се свеждат до определен брой еднакво възможни случаи.
Пиер Симон Лаплас
Не разделям книгите си на исторически романи и останалите. За мен всички те са измислени светове и и двата вида се пораждат от любопитство, някакво разследване на миналото.
Питър Кери
Дълбоко в човешката природа съществува почти неудържима тенденция да се концентрира физическата и умствената енергия върху опити за решаване на проблеми, които изглеждат неразрешими. Всъщност за някои видове активни хора само привидно неразрешими проблеми могат да събудят интереса им.
Рагнар Фриш
Направих няколко вида работа по няколко изследвания на приложението на теорията на игрите в международните отношения.
Райнхард Зелтен
Всеки вид криза може да бъде добър. Събужда те.
Райън Рейнолдс
Да бъдеш етичен лидер наистина означава да бъдеш различен. Този вид лидер признава сложността на воденето на отговорен бизнес, но въпреки това се опитва да го направи.
Андрю Лей
В крехката среда трябва да осъзнаем себе си като членове на уникално мощен вид, живеещ сред други видове, които са също толкова интересни, колкото и ние, но уязвими за нас, защото сме по-умни по по-разрушителни начини.
Андрю Моушън
Аз съм ранна птица, отчасти защото обичам да си прекарвам спокойно и отчасти защото до 9 часа започват да пристигат имейли, телефонът започва да звъни и имам дракони за убиване от един или друг вид.
Андрю Моушън
Всеки предпочита някои храни пред други, но някои възрастни приемат тази тенденция до крайност. Тези хора са склонни да предпочитат видовете скучна храна, на които може да са се радвали като деца - като обикновени или маслени тестени изделия, макарони и сирене, пица със сирене, пържени картофи и сандвичи със сирене на скара - и да ограничат храненето си само до няколко ястия.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
50
Следваща