Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 8
Колкото повече хора знаят за актьор, толкова по-малко убедителен става той. Малко мистерия е добро нещо.
Робърт Карлайл
Ако аз гледам моите работи, при мен възниква желание да се разболея, и това става всеки път.
Робърт Патинсън
Справянето с нещастието е все едно да натиснеш спирачките на автомобила. Това става инстинктивно. Или ще оцелееш, или ще умреш.
Роман Полански
Технологичният прогрес става още по-вълнуващ, когато влезе в услуга на социалната идея, която изисква не само малък елит, но и човечеството като цяло да печели от него.
Рудолф Ойкен
Ако има проблем и не казваш нищо за него, той е като рак и става по-голям.
Рууд Гулит
Футболът се развива, става по-бърз, играчите се развиват като атлети.
Рууд Гулит
След като влезете в темпото си, камерата става като друг човек в стаята. Това е като да си в един много малък театър, където няма да се измъкнеш от нищо, защото публиката е на сантиметри далеч от теб.
Сафрън Бъроуз
Това, което са мислили че е необичайно в протежение на векове, и до вчера е било само дръзка мечта, днес става реална задача, а утре свършено.
Сергей Корольов
Дисциплината не е да покажеш на кучето кой е шефът; става въпрос за поемане на отговорност за живо същество, което сте донесли във вашия свят.
Сизар Милан
Начинът, по който виждаме нещата, става източник на начина, по който мислим и как действаме.
Стивън Кови
Превръщането в професионалист е начин на мислене. Ако се борим със страх, самосаботаж, отлагане, съмнение в себе си и т.н., проблемът е, че мислим като аматьори. Аматьорите не се появяват. Аматьорите се измъчват. Аматьорите се оставят на нещастието да ги победи. Професионалистът мисли различно. Той се появява, върши си работата, продължава да кара, каквото и да става.
Стивън Пресфийлд
За проспериращите не става въпрос за получаване на повече неща. Става въпрос за свободата да вземете почти всяко решение, което пожелаете.
Т. Харв Екър
Всяка мисъл, всяко действие в слънчевата светлина на осъзнаването става свещено.
Тик Нят Хан
Аз вярвам, че нищо не става безследно и че всяка наша малка крачка има значение за настоящият и бъдещият живот.
Антон Чехов
Тъй като животът става по-ужасен, литературата му става все по-ужасна.
Уолъс Стивънс
Знам, че военните съюзи и въоръжение са отстояване на мира от векове, но те не произвеждат мир; и когато дойде война, както неизбежно става при такива условия, тези въоръжения и съюзи, но засилват и разширяват конфликта.
Франк Билингс Келог
Архитектурата винаги е била много идеалистична професия. Става въпрос за това да направим света по-добро място и той да работи за поколенията, защото хората отиват на почивка и го търсят.
Франк Гери
Безстрашието не е отсъствието на страх. Това е овладяването на страха. Става въпрос за ставане още веднъж, отколкото да падаме.
Ариана Хъфингтън
Бойците не се раждат. В характера е заложена предразположеност, но, мисля, че все пак боец се става.
Фьодор Емеляненко
Важно е не това което става в твоя живот, а как използваш падналите ти се карти.
Хелън Филдинг
Музиката става нещо, което е нейно собствено същество.
Хърби Хенкок
Колкото повече напредва обществото, толкова по-ясно индивидът става антитеза на групата.
Хърбърт Рийд
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
50
Следваща