Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 6
Жените може би са разновидност, която става все по-радикална с възрастта.
Глория Стейнем
Никой театър не би могъл нормално да се развива, докато я има пъпната връзка между това, което става на сцената, и онова, което се случва извън нея.
Кенет Тайнън
Всичко, което си струва, става бавно.
Мей Уест
Колкото повече държавата "планира", толкова по-трудно става за отделния човек да прави собствени планове.
Фридрих Хайек
Който става за нищо, пада от всичко.
Александър Хамилтън
Лошата новина не е като виното. С времето не става по-добра.
Колин Пауъл
За тези, които са бедни на щастие, всеки път е първи път; щастието никога не става навик.
Мерилин Монро
Нито едно нещо с възраста не става по-просто.
Михаел Шумахер
Не е важно, какво става в става в живота ти, не е важно, каквато си преживял, ти винаги можеш да се влюбиш.
Никол Кидман
Докато светът става все по-глупав, аз се чувствам все повече и повече като у дома си.
Питър МакУилямс
Ако един човек е прав, той в края на краищата става мнозинство.
Робърт Ингерсол
Забелязала съм, че ако не ям хляб захар, тлъсто месо, не пия бира с риба - лицето ми става по-малко, но по-тъжно.
Фаина Раневска
Колкото по-високо се изкачваш по стълбата на успеха, толкова повече при вас се проявява проблема, и толкова по-сериозен той ще става.
Фреди Меркюри
Във време на социална разпокъсаност вулгарността се превръща в начин на живот. Да бъдеш шокиращ става по-важно - и често по-изгодно - отколкото да бъдеш граждански или творчески или наистина оригинален.
Ал Гор
Актьора става емоционален атлет. Този процес е болезнен и от него страда личният ми живот.
Ал Пачино
Колкото по-висока е цената, толкова по-желана става стоката в очите на купувача.
Дейвид Огилви
Човек не трябва да вижда себе си в истински вид, защото живота тогава става непоносим.
Джек Лондон
Любовта - това не е усещане. Не е удоволствие, не е желание и не е неговото утоляване. Не е ревност и не е омраза. За да я изпиташ, е нужно да бъдеш много възприемчив към красотата. Не става въпрос за женска или мъжка красота... Красотата, за която аз говоря, съществува там, където няма его.
Джиду Кришнамурти
Порока не губи характера си, като става модерен.
Джон Уесли
Правенето на филм е като да изгасиш огън със сито. Има толкова много елементи и става толкова сложно.
Джордж Лукас
За да видиш това, което става право пред носа ти е необходимо отчаяно да се бориш.
Джордж Оруел
Когато едно общество се откаже от своите идеали само защото повечето хора не могат да се справят с тях, поведението наистина става много грозно.
Джудит Мартин
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
50
Следваща