Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 5
Имам много еклектичен вкус в музиката, но когато става въпрос за концерти, обичам да ходя на рок концерти.
Фран Дрешър
Безстрашието е като мускул. От собствения си живот знам, че колкото повече го упражнявам, толкова по-естествено става да не позволявам на страховете си да ме управляват.
Ариана Хъфингтън
Това е част от живота да има пречки. Става въпрос за преодоляване на препятствията; това е ключът към щастието.
Хърби Хенкок
Мисля, че ако приемете много сериозно сексуалността, тя става много мазна.
Шарук Кхан
В момента, в който справедливостта трябва да бъде платена от жертвата на несправедливостта, тя сама по себе си става несправедливост.
Бенджамин Тъкър
Колкото повече жената се стреми да се освободи, толкова по-нещастна става.
Брижит Бардо
Много страни преследват собствените си граждани и ги интернират в затвори или концентрационни лагери. Притискането става все по-голяма част от системите.
Алва Мюрдал
Истинският герой е този, който става, даже когато не може.
Джаред Лето
Когато правите филм, това е просто толкова лично, а след това го излагате пред хората и става нещо друго.
Дженифър Ю Нелсън
Мисля, че в простотата има дълбока и трайна красота; по яснота, по ефективност. Истинската простота се извлича от много повече от липсата на безпорядък и орнаменти. Става дума за въвеждане на ред в сложността.
Джони Айв
Не става въпрос за това какво е, а за това в какво може да се превърне.
Доктор Сюс
Ангажираността става истерична, когато онези, които нямат какво да дадат, дават щедрост и тези, които нямат какво да се откажат да проповядват отказ.
Ерик Хофер
Разликата между стабилното общество и нестабилното е, че ограниченията в нестабилното са външни. В едно стабилно общество правителството в крайна сметка става ненужно; ограниченията върху действията на хората са вътрешни, те са самодисциплинирани...
Карол Куигли
Когато ти дълго не можеш нищо да постигнеш, когато ти отново и отново губиш всичко, на което се надяваш, на теб постепенно ти става все едно.
Лана Дел Рей
Демокрацията не е за изказване на речи. Става въпрос за това комисиите да работят.
Алън Бълок
Ако няма съвест - то трябва да се страхуваш. Ако ти не се страхува, ти трябва да имаш съвест. А ако няма нито едното нито другото, то деца, няма нищо удивително в това, което става.
Леонид Якубович
Дете, което грабва камък, когато срещу него се задава танк. Не е ли това най-великото послание към света, че един герой става мъченик? Ние се гордеем с всички тях.
Ясер Арафат
Винаги, когато някой се опитва да потиска съмненията, става въпрос за тирания.
Симон Вейл
Стопроцентово подкрепям разумната употреба на наркотичните вещества и 1000-процента съм срещу безразсъдното им използване, независимо дали става въпрос за кофеин или ЛСД. Но наркотиците не заемат централно място в живота ми.
Тимъти Лиъри
Аз съм като Робин Худ. Ограбвам богатите, за да вдъхна живот на тези проекти... е, не точно ги ограбвам. Това става с усмивка.
Имелда Маркос
Колкото повече остаряваш, толкова по-силен става вятърът, и винаги е насрещен.
Джак Никълсън
Ако постоянно намираш нещо, което ти причинява болка и те кара да се чувстваш нещастна и никому ненужна, то намирането му всеки път става все по-просто и в края на краищата преставаш да забелязваш, че сама си го търсила. Самотните жени често постигат в това голямо майсторство.
Дороти Паркър
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
50
Следваща