Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 43
Няма такова нещо толкова пълно, когато става въпрос за истории. Историите са безкрайни. Те са безкрайни като светове.
Кели Барнхил
Когато се сетя за нещата, които имам, ми става леко неловко. Не искам хората да мислят, че съм загубил връзка с реалността.
Кени Роджърс
Според древен ориенталски обичай събуждането от сън не трябва да става внезапно, защото се смята, че по време на сън душата се премества в други светове и затова има нужда от време, за да се върне бавно в тялото.
Кенизе Мурад
Когато обичаш, другият става по-важен, отколкото ти самият.
Керстин Гир
Победата не означава да завършиш на първо място. Не става дума за побеждаване на другите. Става дума за преодоляване на себе си. Преодоляване на тялото, ограниченията и страховете си. Победата означава да надминеш себе си и да превърнеш мечтите си в реалност.
Килиан Жорнет
Женско любопитство. Човек трябва само да го докосне - и става ненаситен.
Клайв Къслър
Миналото не се променя, просто става все по-дълго.
Клаудия Грей
Тъй като новостта на технологията за носене отстъпва на необходимостта - и по-късно, когато технологията за носене става вградена технология - ще бъдем лишени от възможността да правим паузи, да размишляваме и да участваме в значими, съществени разговори? Как ще се промени вътрешният ни живот и връзките с околните?
Клаус Шваб
На фона на чуждата смърт женската красота става особено забележима.
Коджи Сузуки
Историята ни казва, че революцията не е изолирано събитие, защото не става въпрос за свалянето на правителствата, а за разпространението на нови идеи.
Колин Фалконър
Понякога светът става твърде шумен и хората толкова много се опитват да бъдат чути, че в крайна сметка заглушават онези, които наистина имат какво да кажат.
Кони Глин
Колкото повече мислеше за това, толкова по-смешно ставаше. Когато става въпрос за избор между травма и забавление, тя предпочита забавлението.
Кони Глин
Брендито не помага, от него не става по-лесно. Мисълта е по-силна от алкохола.
Уилям Айриш
Става дума - винаги е или икономът, или възкръсналият партньор.
Кресли Коул
Не става въпрос да намерите гласа си, а да си дадете разрешение да използвате гласа си.
Крис Кар
Ракът се промени, аз също. Животът продължава, дори отново става нормален. Отказах да позволя на рака да развали партито ми. Има твърде много готини неща за правене, планиране и живеене.
Крис Кар
Но вече беше толкова късно, че започна да става рано.
Крис Ридъл
Аз съм живял дълго време и знам, че такъв трън, като меланхолия, прониква в нашата ДНК и става част от нашата природа.
Кристин Хана
Ако наистина сте приятели, тогава трябва да забравите за предразсъдъците си и да видите всичко с очите на приятел, ако става въпрос за нейното добро!
Кристине Ньостлингер
Не става въпрос за победа. Това е удоволствието да го правиш - това активира мозъка ти.
Кристофър Лаш
Когато става дума за ментори, не можеш да победиш оцеляването.
Кристофър Макдугъл
Когато решението е записано черно на бяло, то става окончателно!
Кристофър Прийст
Предишна
1
...
42
43
(Текуща)
44
...
50
Следваща