Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 30
Ако се интересувате да бъдете най-добрият, вашият вътрешен монолог трябва да подкрепя най-доброто, което искате да бъдете. Всъщност, когато става дума за устойчиво представяне, тъй като съмнението и разочарованието са постоянни спътници, контролирането на мислите ви често е играта с топката.
Стивън Котлър
Частта, от която създаваме, не може да бъде засегната от нищо, което са направили нашите родители или обществото. Тази част е неопетнена, непокварена; звукоизолирани, водоустойчиви и бронирани. Всъщност, колкото повече проблеми имаме, толкова по-добра и по-богата става тази част.
Стивън Пресфийлд
Ставайки в единение със себе си и природата, човек става едно с богът.
Стивън Сегал
Докато научавате все повече и повече за ирелевантността на човешкия живот към общия механизъм на Вселената, идеята за заинтересован бог става все по-неправдоподобна.
Стивън Уайнбърг
Няма нищо по-прекрасно от това да правиш нещо, което обичаш, и да ти плащат за това. Престава да се превръща в работа, пари и усилия; и става забавно, вашият израз на радостта от живота.
Стюарт Уайлд
Утвърждението е почти като мантра. Всъщност няма значение дали това, което потвърждавате, все още не е напълно вярно. Повтаряйки едно утвърждение отново и отново, то се вгражда в подсъзнанието и в крайна сметка става вашата реалност.
Стюарт Уайлд
По-добре да живееш в едностаен таван с течащ покрив, отколкото да живееш в голяма къща, чиито ипотечни вноски карат в дебелото ти черво да става рак!
Стюарт Уайлд
С възрастта обаче човек става по-търпелив.
Сузан Хил
Ключ към ситуацията е да не обвинявате никого в това, че вие сте огорчен или ядосан. Не става въпрос за оправдаване, а просто да не позволите нечие негативно поведение да стане източник на вашето разочарование.
Сюзън Джефърс
В семейство, където единия от родителите се налага над другия, детето често, даже без да забелязва, приема много от чертите на по-властният от тях, даже ако става въпрос за родител от противоположният пол.
Сюзън Форуърд
Не че съм мечтал да бъда архитект. Просто исках да направя нещата. Независимо дали става дума за мебели, живопис, интериорен дизайн или архитектура. Просто исках да създам нещо.
Тадао Андо
Мисля, че архитектурата става интересна, когато има двоен характер, тоест, когато е възможно най-проста, но в същото време толкова сложна, колкото е възможно.
Тадао Андо
Не става дума за това колко пари ми плащат. Това е просто любов към битката един на един. Чувствам се у дома. Обичам входовете на ринга, говоренето. Аз съм господарят на всичко.
Тайсън Фюри
Мога да се бия, но това е единственото нещо, което мога да направя. Когато става дума за нещо различно от биене или говорене, не съм много добър.
Тайсън Фюри
Причината за кражбата е човешкото желание. Удовлетворяването на желанието в крайна сметка става навик.
Такуан Сохо
Независимо колко странно е реалността, тя рано или късно става очевидна.
Танит Ли
Мисля, че мозъкът може да бъде "по-мислещ" или "по-емоционален". В кой момент това става ненормално? Аутизмът в неговите по-леки варианти, мисля, е част от нормалните човешки вариации.
Темпъл Грандин
Без значение колко дълго в стаята е тъмно, час или милион години, в момента, в който лампата на осъзнаването светне, цялата стая става светеща. Ти си тази осветеност. Ти си тази ясна светлина.
Тензин Уангял Римпоче
Всичко се променя в света, но миналото се втурва напред и става това, което трябва да стане.
Тери Брукс
Парите са като бензин по време на пътуване. Не искате да останете без бензин по време на пътуването си, но не правите обиколка на бензиностанции. Трябва да обърнете внимание на парите, но не трябва да става въпрос за парите.
Тим О'Райли
Утре става никога. Колкото и малка да е задачата, направете първата крачка сега!
Тим Ферис
Пилотният сезон е толкова странно време. Получавате толкова концентрирано количество сценарии. Много от тях след известно време стават бели шумове. Когато нещо наистина изскочи, това става очевидно много бързо. Аз съм доста инстинктивен за това. Знам, обикновено с около 10 страници, дали искам да направя нещо или не.
Том Елис
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
50
Следваща