Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 24
В процеса на падане на земята, просмукване в земята и след това излизане, водата получава информация от различни минерали и става мъдра.
Масару Емото
В един момент човешкият интелект става колективен и кумулативен по начин, който се случва на никое друго животно.
Мат Ридли
Вашингтонските политици основно гледат на народа като на капризен и опасен враг, тъпа тълпа, чието единствено интересно качество се оказва силата им да отнемат работните места на политиците... Когато правителството вижда народа си като враг, рано или късно това усещане става взаимно. И тогава започва истинската странност.
Мат Таиби
Става дума за нещо много по-голямо – пагубното разпространение и коварната повсеместност на традиционните разкази, които оправдават нашествието, завладяването и неравенството.
Матю Рестал
Редовността е от ключово значение: лягане по едно и също време, събуждане по едно и също време без значение какво. Но мисля, че също така не става въпрос само за количество - това е, което открихме. Става въпрос и за качеството.
Матю Уокър
Говорил съм с над 10 000 момчета в кариерата си, така че знам какво мислят, когато става въпрос за запознанства.
Матю Хъси
Нещото, което всъщност кара един човек да се успокои, е когато се появи жена, която има различен набор от стандарти от другите жени, които е срещал. Тогава тя веднага става уникална.
Матю Хъси
Денят ми става по-светъл, когато някой от сърце ми каже, че изглеждам добре.
Мая ван Уейгънън
Но никога не само списанията са направили разликата, не мисля. Това е и начинът, по който учениците са един с друг... начина, по който говорят за книги, автори и себе си. Не само техните проблеми, но и техните страсти. Начинът, по който формират малко общество и обсъждат всичко, което има значение за тях. Книгите запалват огъня - независимо дали става дума за вече написана книга или празен дневник, който трябва да бъде попълнен.
Мег Уолицър
Никога не съм искал друга жена така, както те искам. Имам нужда да знаеш, че това е вярно. Това не е повърхностно ниво. Това става дълбоко, чак до костите ми.
Мегън Марч
Филантропията не е свързана с парите. Става въпрос за използването на каквито и ресурси да са на една ръка разстояние и прилагането им за подобряване на света.
Мелинда Гейтс
Не може да се вярва на писмата, когато става дума за смърт. И не можете да избягате от собственото си наследство.
Мелиса Албърт
Идва момент в живота на всяка майка, когато става много ясно, че детето ви е много по-добър човек от вас, но не ви е позволено да кажете това, защото тогава къде бихте тръгнали оттам - да признаете такова нещо на девет годишен?
Мелъни Гидиън
Границите излизат дълбоко отвътре. Те са свързани с освобождаването на вината и срама и с промяната на нашите вярвания за това, което заслужаваме. Тъй като нашето мислене за това става по-ясно, така и нашите граници. Границите също са свързани с по-високо време от нашето. Ще поставим лимит, когато сме готови, а не миг преди това. Така ще направят и другите. Има нещо вълшебно в достигането на тази точка на готовност за поставяне на лимит. Знаем, че имаме предвид това, което казваме; други също ни приемат сериозно. Нещата се променят не защото контролираме другите, а защото сме се променили.
Мелъди Бийти
Идвам в Йерусалим. Там небето е синьо и паметта става ясна.
Менахем Бегин
...тя прочете някъде, че след тежко и неспокойно детство човек става или здрав и силен, или провал, лошо адаптиран към живота. ... и се молеше уроците от трудното детство да са от полза за децата й, да не изчерпват запасите им от жизненост и след време да станат опора на семействата си.
Мери Джейн Кларк
Няма правила, когато става въпрос за оцеляване.
Мери Пиърсън
Може би всички ние имаме тъмно място в себе си, място, където живеят тъмни мисли и по-тъмни мечти, но не е нужно то да става това, което сме.
Мери Пиърсън
Докато разбираме по-добре колко малко знаем за тялото, започваме да осъзнаваме, че следващата голяма граница в медицината е енергийната медицина. Това не е механистичната част на ставите, които се движат. Това не е химията на нашето тяло. За първи път разбираме как енергията влияе на това как се чувстваме.
Мехмет Оз
Не вярвам в национализма. Мисля, че това са куп лозунги. Това е куп лоши опити за създаване на гордост. Проблемът ми с национализма е, че той става изключващ. Започваме да изключваме хората.
Мигел Сихуко
Доколко това погрешно схващане има малко общо с желанието и много общо с властта, е видно от факта, че нежеланото сексуално внимание става все по-ясно, когато засегнатото лице е в положение на слабост и не може да реагира.
Микела Мурджа
В крайна сметка майчинството се превърна в основната цел на жената, а женствеността, любовта към мъжа, създаването на двойка - всичко това е изтласкано в сянката на майчинството, всичко това става като че ли второстепенно.
Анатолий Некрасов
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
50
Следваща