Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 17
Холивуд е във възприятието бизнес, където създавате слоеве, за да създадете мистерия. В Силициевата долина става въпрос за отнемане на слоевете, за да стигнем до веществото.
Ем Си Хамър
Съзнанието е лош съдия, за това какво става в дълбочината на битието, понеже то не прониква там.
Емил Дюркхайм
Никой не обича да се проваля. Искам да успея във всичко, което правя, което не е много. Става въпрос за нещата, които наистина ме вълнуват. Ако се проваля в тях, ако не успея, какво ми остава.
Еминем
Започвам да мисля, че може би спомените са като този десерт. Изяждам го и той става част от мен, независимо дали го помня по-късно или не.
Ерика Бауърмайстър
Човек става възрастен в този ден, в който първо искрено се засмее над себе си.
Етел Баримор
Доброто образование е толкова важно. Трябва да гледаме на начина, по който хората учат. Не става въпрос само за квалификация за получаване на работа. Става въпрос за образование.
Заха Хадид
Има много видове участие. Човек може да наблюдава толкова интензивно, че става част от действието, но без да е активен участник.
Йежи Кошински
Кабалата е свързана с промяна. Не става въпрос да се гордеем с нашите добри качества: мъдростта е в превръщането на нашата тъмнина в светлина.
Йехуда Бърт
Рецептите могат да бъдат невероятно неясни, когато става въпрос за люти чушки.
Йотам Отоленги
Живеем в свят на енергия. Важна задача в този момент е да се научите да усещате или виждате енергията на всички и всичко - хора, растения, животни. Това става все по-важно, когато се приближаваме до Света на Петото Слънце, тъй като той е свързан с елемента етер - царството, където енергията живее и тъче. Отидете до свещените места на Земята, за да се молите за мир и уважавайте Земята, която ни дава нашата храна, дрехи и подслон. Трябва да активираме отново енергията на тези свещени места. Това е нашата работа.
Карлос Бариос
В теб винаги трябва да остане нещо, което ти не можеш да контролираш. Иначе живота бързо става много скучен.
Кейси Афлек
Понякога се случва така, че и порядъчният човек става законодател.
Кин Хъбърд
Каквото и да става, никога не приемайте живота твърде сериозно: от него живи така или иначе няма да се измъкнем.
Кин Хъбърд
Футболът е като война. Става въпрос за превземане на територия.
Кондолиза Райс
Полярният експрес е за вярата и силата на въображението да поддържа вярата. Става дума и за желанието да живеем в свят, в който може да се случи магия, свят, в който всички сме вярвали като деца, но този, който изчезва, когато пораснем.
Крис ван Алсбърг
Когато чудовище спре да се държи като чудовище, спира ли да бъде чудовище? Става ли нещо друго?
Кристин Кашор
Много неща, в които просто се натъкнете: отношения или начини да поставите герои един срещу друг, които наистина работеха. Така че тогава не винаги става въпрос толкова за имитиране на други хора, а за имитация на себе си, поне в мисленето си.
Кристофър Лойд
Когато хората могат да видят в коя посока вървят лидерите, става по-лесно да ги мотивираме.
Лакшми Митал
Считам, че нищо не става по погрешка. У Вселената има свой божествен план за всеки.
Лана Дел Рей
Без мен този шоколад е нищо. Но поставяйки го в устата ми, и той става удоволствие. Той се нуждае от мен.
Амели Нотомб
Човешките страсти, като силите на природата, са вечни; не става въпрос за отричане на тяхното съществуване, а за оценка и разбиране от тях. Подобно на силите на природата, те могат да бъдат подложени на умишления акт на волята на човека и да бъдат накарани да работят в хармония с разума.
Леон Буржоа
Изпитите не са много трудни. Хората ги намират за трудни, защото не работят - това е просто въпрос на труд. След като наистина започнете да го правите, това е като разбиване на яйца. Не е нужно да си умен. Както всичко е в живота, става дума за концентрация.
Лорънс Озбърн
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
50
Следваща